2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 502 پست

قبلا رمان زیاد می خوندم 

یه عادتی که شاید عجیب باشه و داشتم این بود که یه زمانایی خیلی خسته بودم و دلم میخواست از همه دور باشم اون تایم یه روز کامل رو میذاشتم پای یه رمان تا آخرش رو تو همون روز بخونم طوری که نه از اتاقم بیرون میرفتم و... غرق جریان داستان میشدم زندگی خودم یادم میرفت 

ولی خب دوست داشتم اطلاعات مفیدم کسب کنم

الان بیشتر شعر میخونم و علاقه عجیبی که پیدا کردم کتابای تو حیطه روانشناسی رابطه خانواده کودک و نوجوان 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
برای من بشدت گنگ بود  حتی تمومش نکردم چون اعصابم خورد شد😅 بنظر کتاب خوبی میومد، من خودمم اول ...

واقعا 😅

خب برام جالب شد که حتما یه نگاهی بهش بندازم

چشم اگه تونستم گیرش بیارم میخونم اینجا میگم 😊

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب 😃 منم از حتما سعی میکنم بخونمش 😊 موافقم یورگن کلوپ واقعا معرکس. فصل بعدی هم مشخص نیست ...

خوبه

فکر نمی‌کنم فصل بعد اصن تیم دیگه ای کار کنه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

قبلا رمان زیاد می خوندم  یه عادتی که شاید عجیب باشه و داشتم این بود که یه زمانایی خیلی خسته بو ...

چقدر خوب و عالیه 👏

خب منم همینحوریم وقتی غرق کتاب میشم فضای بیرون از کتاب یادم میره .همیشه مطالعه ام هم چه درسی و چه غیر درسی همراه با موسیقی هستش .

منم عاشق شعرم . شهریار برام خیلی عزیزه 

چقدر خوب و عالیه 👏 خب منم همینحوریم وقتی غرق کتاب میشم فضای بیرون از کتاب یادم میره .همیشه مطالعه ...

با موسیقی تمرکز ندارم من😅

از شاعرای تقریبا هم دوره با شهریار من پروین رو دوست دارم

تو زمان فعلی هم شعرای فاضل نظری قشنگه

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
شاید  ولی مربی بزرگیه . البته بعد از کارلو آنچلوتی 😅

با نظرتون اصلا موافق نیستم 

آنچلوتی بعد ها فقط ازش جام به یاد می مونه 

ولی از پپ گواردیولا و یورگن کلوپ هم جام و هم سبک به یادگار می مونه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

با موسیقی تمرکز ندارم من😅 از شاعرای تقریبا هم دوره با شهریار من پروین رو دوست دارم تو زمان فعلی ه ...

واقعا 😅 

پروین هم شاعر بزرگیه 

از خلیل جوادی هم بخونید هم رباعیاتش و هم طنزاش خوبن  نمی دونم میشناسیدش یا نه. هر سوالی و... هم بود از شعراش  بپرسین جواب بدم غریبه نیستن ایشون 😉 

صوتی هم خوبه اگه شرایط مطالعه رو ندارید  خود منم سر کار صوتی گوش میدم  🤣🤣🤣🤦 چه ...

ممنونم ،نویسنده نیستم ولی نویسندها دوست دارم 😎

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
با نظرتون اصلا موافق نیستم  آنچلوتی بعد ها فقط ازش جام به یاد می مونه  ولی از پپ گواردیو ...

قبول دارم که گواردیولا و  کلوپ مربی های بزرگی هستن و صاحب سبک . و بشخصه از کلوپ خیلی خوشم میاد ولی چرا اینجوری فکر میکنید ؟ بنظرم کارلو سبکش یه لول بالاتره . بازی دیشبش رو دیدین 😅 چه بلایی سر بایرن اورد

تیمی هم که پپ درست کرده رو نمیشه انکار کرد ولی چون مخالف کریس هستش پیشم منفوره 😅

قبول دارم که گواردیولا و  کلوپ مربی های بزرگی هستن و صاحب سبک . و بشخصه از کلوپ خیلی خوشم میاد ...

نظرت محترم ولی تعصبت بی تاثیر نیست روی این نظرت

بله شاهکار آفساید گیری رو دیدم 

در ضمن تیم هایی که پپ درست کرد ،سبک هایی که ساخت، چیزایی که اضافه کرد به این فوتبال ...

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

نظرت محترم ولی تعصبت بی تاثیر نیست روی این نظرت بله شاهکار آفساید گیری رو دیدم  در ضمن ...

تعصب .😅 خب همه یجورایی به تیم و... خودشون تعصب دارن. 

ولی بدون جناح گیری نمیشه آنچلوتی رو بزرگترین مربی تاریخ دونست ؟ بنظرم مرد ایتالیایی تاریخ فوتبال رو عوض کرده 

من همیشه قبول دارم که پپ جز بزرگترین های تاریخ بوده و سبکش عالیه. خیلیم دوست دارم بدونم وسط نیمه ها و قبل بازی چیا به بازیکنانش میگه 😅