2777
2789
عنوان

خجالت نمیکشین !!!!

1079 بازدید | 64 پست

مردم خودشون صدتا گرفتاری. دارن بعدش میاد دورغ میبنده نمیدونم شوهرم زدتم بچمو برده فلان تاپیکای قبلیش راجب درس و رله😑 بابا پر بازدید شدن ارزش نداره که خیالبافیتونو میریزن این وسط ی عده رو بازیچه کنین خجالت بکشین

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

دیقن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پر بازدید ک بشن چی میشه؟ 

هیچی فقط اسمشون تو سایت هی میاد بعدم فراموش میشن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اووووو انقدر تایپیک عجیب هست که من اصلا باور نمیکنم فقط بارداریارو میرم داخلش جواب میدم 

اینی ک پربازدید شده برو تاپیکاشو بخون اصلا مثله اینکه یه دختر بچست

کاش منقرض بشه نسل حقه بازا

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

من متاسفم که دروغ و رویا بافیشونم صرف بدبخت شدنه خب نمیشهه راجب یه چیز خوب خالی ببندن    

چون چیزای خیلی خوب و رویایی زود گندشون درمیاد و نینی سایتیای غیر اصیل هم حتی زود میفهمن دروغه و بوممممم منفجر میشه تاپیک🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اون بنده خدا که همه بهش گفتن دروغ میگی و تاپیکات همخونی نداره ولی خودش میگه صفحات اولو بخونید تا متو ...

اونه ولی اون تاپیکش نه بخدا داشتتم به بچش فکر میکردم که تو یه صفحه گفت برین ببینین شوهرم چ بلاهایی سرم اورده تاپیکاش باهم همخونی نداشت

اینی ک پربازدید شده برو تاپیکاشو بخون اصلا مثله اینکه یه دختر بچست

کدام؟