2777
2789

دوستان تقریبا یک ساله که از خونش اومدم و دیگه همو ندیدیم

همدیگرو خیلی دوست داشتیم

احترام بینمون بود

اما شکاک بود و جدا شدیم…

دیشب خواب دیدم دلتنگشم رفتم جلو در خونه سابقمون(چون الان هم همونجاست)

کفششو جلو در دیدم

پا کردم،دیدم داره در باز میشه

پشت یکی از واحد ها قایم شدم…

اومد دید کفشش نیست

شک کرد…اومد گشت تا کفششو پیدا کنه

منو پشت واحد دید…من چشامو بسته بودم

اول دیدم عصبی شد خواست بره…بعد دوباره برگشت و به اغوشم کشید

بغض کرد…دعوتم کرد به خونش

خودش روحی و قیافه ای عوض شده بود

رفتم خونه بغلم کرد

گفت پشیمونم…من اون روزها حال روحیم خوب نبود

کاشکی ده روز بهم مهلت میدادی تا حالم خوب شه…

گفتم چرا قبل جدایی اومدم حرف بزنیم صحبت نکردی باهام(خلاصه تو خوابم جفتمون بدجور دلمون هوای همو کرده بود،اونم خیلی دوسم داشت)

خلاصه منم به شدت از خواب که بیدار شدم

دلتنگ صداشو و اغوششو و حرف زدن باهاش شدم

راهنماییم کنین🥺☹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی رفتمت خواب بود؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تعبیر خوابت.....احتمالا برگردید بهم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
فیلم هندیه😐

خواب بود دیگه

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
اگر رابطه خوبی بود که تموم نمیشد  ادم چیزیو که بالا اورده دوباره نمیخوره..بهش فکر نکن دیگه

فکر نمی کنم

بعد یکسال فک کنم دومین باره خوابشو دیدم

نمیخوام برگردم

دلتنگش شدم بعد خواب