2777
2789

رابط سینه چیه🤔

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماله من که بچم نخورد تا شیش ماه شیر خودمو دوشیدم دادم دیگه خشک شد شیرم شیر خشک دادم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

عزیزم الکیه ببین ان شاءالله بچتون دنیا اومد اصلااااا شیشه شیر پستونک ندین با قاشق بهش شیر خودتونو بدین تند تند سینه هاتونو بدوشین تا نرم بشه و بچه بتونه سینه رو بگیره من دخترم بچه اولم بود بدون تجربه بودم سینمو نگرفت چون از روز اول شیر با شیشه دادم اما پسرم خداروشکر سینه خودمو گرفت راستی از شیردوش هم برا پسرم استفاده نکردم چون نوک سینمو خیلی بزرگتر میکرد

من داشتم ولی زیاد جالب نیست با روغن زیتون خودت نوک سینت رو ماساژ بده که نوکش بیاد بیرون یا اگه اصلا سینت فرم نداره با هر کی راحتی بذار سینت رو مک بزنه به شیر بیفته. اگه بچه نتونست بگیره هر بار قبل شیر دهی حوله گرم بذار رو سینت ماساژ بده یا تو حموم زیر اب گرم ماساژ بده ماساژ سینه هم روش داره تو کتابا هست گوگل هم سرچ کنی هست یکم سینت نرم بشه بعد بذار دهن بچه یا خودت یه ذره بدوش هم نرم میشه هم نوکش در میاد اونی هم که دوشیدی نریز دور با سرنگ بریز گوشه لپش بخوره

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
من رابط خریدم اصلا خوب نبود. سر شیشه ریز مارک بیبی لند گرفتم فوق العاده بود. تقریبا تا دوماه با س ...

ینی شیشه میدادین؟یا سر شیشه؟؟

مامان یه دخمل گوگولی

اسی سر شیشه رو نزاری روی سینه ات که دیگه بچه سینه رو نمیگیره ، من الان ناراحتم که چرا دخترمو شیر خشک دادم ، آنقدر عصبی میشه حرص میخورا که نگو، تو بیمارستان میان بهت آموزش شیر دهی میدن بگو مشکلتو کمکت میکنن ، فقط صبر داشته باش 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ینی شیشه میدادین؟یا سر شیشه؟؟

ببین سر شیشه ای که از دارو خونه خریده بودم

میزاشتم سر سینه ام

دخترم میک میزد و شیرم را میخورد

اگه این کار را نکرده بودم

شیر خشکی میشد

حتما حتما امتحان کن

اگه متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم

یه وسیله ژله ای برا مادرایی که نینی سینه نمیگیرن و نوک سینشون کوچیکه نینی میک میزنه شیر میره توش و م ...

عه چه جالب منم سینه ام نوکش خیلییییی کوچیکه فکر کنم منم باید استفاده کنم درد داره؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود