2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

58 بازدید | 18 پست

میخوام پشت بمونم امسال چون به هدفمنزدیک بودم ولی قبول نمیشدم با این رتبه

مشکلم از پشت موندن نه درس خوندنه و نه چیز مرتبط با درس

بزرگترین مشکلم و واقعا آزارم میده اینه که دوستام اکثرا ریاضی هست(من تجربیم) اکثرا قبول میشن و میرن و صمیمی ترین دوستم که بعد هر ازمون با هم بودیم و استرس هم کم میشد و واقعا مسیر کنکور رو برام راحت تر کرده بود چون میدونستم تنها نیستم و باز اونم نیست واقعا نمیدونم چیکار کنم، شما تجربه مشابه به این داشتین میشه راهنمایی کنین ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجبوری ۸ ۹ ماه اینطوری بگذرونی چاره ای نیس

و اتفاقا خوبی این قضیه اینه که تو لوپ پشت کنکور گیر نمیکنی و زندگی دوستات رو میبینی شاید تاثیر بذاره که تو هم سال بعد کارو دربیاری

چون خیلیا که با دوستشون پشت میمونن , خیلی از نظر روانی اذیت نمیشن و شاید نتیجه سال دومشون هم جالب نشه

از این زاویه ببینش❤️

من امسال اولین سال پشت موندنمه خودم تجربی هستم و دوست صمیمیم هم تجربی و اون هم هر سال با من بود شرایط منو داشت دقیقا مثل هم بودیم اون امسال میخواد بره آزاد یا با سوابق من تنهام اتفاقا بهتر درس میخونم ولی خوب اذیت هم میشم که تنها یک تنهام تازه نمیدونم چرا ب خوش گذرونی های اون حسودیم هم میشه دست خودم نیست ...

من امسال اولین سال پشت موندنمه خودم تجربی هستم و دوست صمیمیم هم تجربی و اون هم هر سال با من بود شرای ...

تو هم ان شاءالله قبول بشی یه عمر وقت داری برای خوش گذرونی فقط تلاش کن و به روزهای خوب بعدش فکر کن