2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین انباری درش از داخل قفل میشه من کیلید ندارم دست شوهرم

زنگ بزن پلیس شوهرت درو باز می‌کنه 

پلیس که اومد بزن درو بشکون

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
نه پلیس نیمده من زنگ زدم ازشون پرسیدم میگه نه وارد نمیشیم آدرس ندادم وقتی این جوری گفت الان میگم یه ...

والا چی بگم تو این وضعیت ب آتش نشانیم زنگ بزنی میان چ برسه ب پلیس 

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
ببین انباری درش از داخل قفل میشه من کیلید ندارم دست شوهرم

اخه کی قفل در انباری رو‌میذاره داخل؟؟

اینجوری یکی باید زندانی بشه اون تو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

زنگ بزن پلیس شوهرت درو باز می‌کنه  پلیس که اومد بزن درو بشکون

پلیس میاد ولی وارد انباری نمیشه در آهنی من چه جوری بشکونم اخه،توروخدا یه راه درستی بگو من دست و پام داره میلرزه

خسته ترینم
داخل انباری وارد نمیشه پلیس حکم میخواد

شما زن بزن بگو خونه خودمه میان پاشو درو قفل کن اینقد این مردا رو پرو نکنین فردا میاره تو خونه تورو هم میندازه تو کوچه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
والا چی بگم تو این وضعیت ب آتش نشانیم زنگ بزنی میان چ برسه ب پلیس 

میاد دم در خونه وارد خراب شده انباری نمیشه خب دم در که فایده نداره شوهرم میگه نه کسی نیست داخل انباری

خسته ترینم
شوهر من چون کثافت کاری میکنه قفل داخل زده که من وارد نشم

عجب ب پلیس زنگ نزن

زنگ بزن ب باباش مامانش مامانت بابات

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز