2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 63 پست
شما زن بزن بگو خونه خودمه میان پاشو درو قفل کن اینقد این مردا رو پرو نکنین فردا میاره تو خونه تورو ه ...

من دارم جدا میشم فقط میخوام رسواش کنم

خسته ترینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اونا چی کار میتونن بکنن وقتی درو باز نکنه

تا ابد ک نمیمونن میان بیرون

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شوهر من چون کثافت کاری میکنه قفل داخل زده که من وارد نشم

با همسایه ها هماهنگ کن پلیسم خبر کن نشین تو نی نی سایت بچرخ آدم خونش به جوش بیاد هزار تا کار میکنه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
شوهر من چون کثافت کاری میکنه قفل داخل زده که من وارد نشم

الان عکس بگیر یا فیلم اینجا بزار ما بقیش درست میکنیم 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

عزیزم خیلی راحت برو تو کوچه داد و بیداد کن بگو شوهرم دختر آورده تو انباری بریزن داخل درو بشکنن بلاخره اگه قراره فرار کنن از در باید فرار کنن دیگه بال که ندارن

هر چند من بعید میدونم این تاپیک راست باشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

عزیزان 

تو این تاپیکا با زدن ضربدر بالای صفحه مغز خودتون رو آروم کنید 

آخه اگه واقعا همچین چیزی بود تو نی نی سایت می گفت ؟!!!

زنگ می زد 110 چند تا همسایه و فامیل همه پشت در وامیستادید میاد بیرون بالاخره همه میشدن شاهد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز