neگار مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 63 پست بچه ها الان شوهر من یه دختر آورده داخل انباری و داره خیانت میکنه به ۱۱۰ زنگ میزنم میگه اجازه ورود به انباری نداریم من چی کار کنم واقعا خسته ترینم 1403/02/20 | 08:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 الان شوهر شما در حال خیانته و پلیس دم درب اجازه ورود نداره و شما تو سایت تاپیک میزنید؟؟ ی همچین چیزی ... نه پلیس نیمده من زنگ زدم ازشون پرسیدم میگه نه وارد نمیشیم آدرس ندادم وقتی این جوری گفت الان میگم یه راه بهم بگید خسته ترینم
mahdis_khanom عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2718 چه جوری فیلم بگیرم وقتی داخل انبارین از لای دری یا سوراخ سمبه ای😐مگه میشه پلیس نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو به جرم رابطه نا مشروعفیلم بگیر از در انباری بگو بیا برو تا وقتی در بی ان فیلم بگیر دیگه مشخصه من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹....
دختر6 عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 25812 اول صبحی ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight
فرارو عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 245 این دختره جدید یا همون چهار روز پیش آورده اونه آخه تو هر روز یه تاپیک خیانت داری خدایا فقط خودت
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 شما خونه ای؟ چندبار اینکارو کرده شوهرت؟ فکر کنم باید حکم قضایی داشته باشی برای ورود پلیس به منزل خب من بخوام حکم قضایی بگیرم که این فرار میکنه آخه فراریش میده من وقت ندارم خسته ترینم
مامان_یزدان_جووون عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1939 اگررر واقعا این تاپیک راست باشه من جای استاتر باشم ی چاقو اشپز خونه بر میدارم نفری یکی میزنم شون همونجام چالشون میکنم خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 از لای دری یا سوراخ سمبه ای😐 مگه میشه پلیس نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو به جرم رابطه نا مشروع فیلم بگیر از د ... خب میبینن که مگه احمق من فیلم بگیرم نفهمه پلیس میگه میایم ولی اگه شوهرت در انباری و باز نکنه کاری نمیشه کرد خسته ترینم
احـanـســـehـان عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 3774 😂 ب قول نقی معمولی من دیگه حرفی ندارم لابدم ی چشش ب انباریه ی چش دیگش ب سایته دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
mahdis_khanom عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2718 اسی زنک بزن به پلیس بگو رابژه نامشروع بیایید دم در دم در ک ه اومدن در انباری رو قفل بزن بگو یه مامور بیاد تو حیاط بعد در انباری رو باز کن از دختره میبرن ازمایش میگیرن میفهمن رابطه داشتن فهمیدی ؟؟؟؟؟؟ من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️🩹....
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 اگررر واقعا این تاپیک راست باشه من جای استاتر باشم ی چاقو اشپز خونه بر میدارم نفری یکی میزنم ... به خدا راست من دارم جدا میشم ولی میخوام مرد رو رسوا کنم خسته ترینم
غمگینی عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6070 زن ومرد نامحرم و که پلیس میگیره صد درصد حتما تاپیک سرکاریه 😖 امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 اسی زنک بزن به پلیس بگو رابژه نامشروع بیایید دم در دم در ک ه اومدن در انباری رو قفل بزن ... ببین انباری درش از داخل قفل میشه من کیلید ندارم دست شوهرم خسته ترینم