2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت نمیشید رلتون….

187 بازدید | 22 پست

هرچی پول داشته سریع ماشین داره میده تازه کلی هم قرض کرده ازبقیه الان که مناسبت روز دختر،و تولدم نزدیکه میگه در حد وسعم یه کاری میکنم برای تولدت قبلش قراربود لاکچری ترین کافه بریم اینم شانس منه🥲 

ماه پیش منم بااینکه دستم خالی بود کلی واسه تولدش خرج کردم چقدر درگیر بودم اون خیلی راحته

حالاتاشنبه صبرمیکردی

شایدکادوت روخریده ازقبل

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما الان رلید درسته ازش انتظار داری برات خرج کنه ولی زیادی نه، و همچین شماهم قرار نیست اینقد بریز بپاش کنید براشون میتونستی ی کادو متوسط براش بگیری، بعدش ی چیزی ک خودم یادگرفتم انتظار نداشته باش اونجور ک ت گرفتی اونم بگیره انشالله ک همونی ک ت ذهنته برات انجام بده 

اولویت ادما خودشون هستن عزیزم ایشون از خودش و زندگیش نمیزنه تورو ببره کافه لوکس  یا توقع بیار ...

من اینطوری نیستم حتی قرض کردم هدیه شو قسطی از اعتبار اسنپم گرفتم🥲

اونم بخواد میتونه ازاین حرکتا بزنه حس میکنم نمیخواد

منم تیکه مو بهش انداختم

عزیزم شما الان رلید درسته ازش انتظار داری برات خرج کنه ولی زیادی نه، و همچین شماهم قرار نیست اینقد ب ...

درسته عزیزم متاسفانه من زیاد ریخت وپاش میکنم چه برای خودم چه بقیه

من اینطوری نیستم حتی قرض کردم هدیه شو قسطی از اعتبار اسنپم گرفتم🥲 اونم بخواد میتونه ازاین حرکتا بز ...

اشتباه میکنی عزیزم ارزش خودتو میاری پایین خوب معلومه برات کاری نمیکنه . تو میخوایی سنگ تموم باشی که نره طرفت ولی اون میره بخواد بره برا توام پاپاسی خرج نمیکنه

درسته عزیزم متاسفانه من زیاد ریخت وپاش میکنم چه برای خودم چه بقیه

بعدم مثلا انتظار داری همونجوری جبران کنن؟ 

دقیقا مثل منی، یاانتظار نداشته باش ازشون یا کلا انجام نده اونم انجام میدی در حد ی چیز ساده باشه نیاز نیست خودتو اذیت کنی 

چندسالته ؟

خب کلا این داستانه بنظرم اشباهه مهمه که برات کادو بگیره و به فکرت باشه ولی خب اون شاید این لحظه رو نمیبینه نگاهش به چن  ماه یا چند سال دیگست که بتونه زندگی بهتری داشته باشه 

نمیدونم واقعا چون از همه چی خبر ندارم نمیتونم قضاوت کنم 

اشتباه میکنی عزیزم ارزش خودتو میاری پایین خوب معلومه برات کاری نمیکنه . تو میخوایی سنگ تموم باشی که ...

میگم اطلاعات شما خیلی خوبه، ی سوال داشتم با اجازه اسی 

واس منم پارتنرم صبح ی جورایی کارش آنلاینه بعدشم عصرم سرکار ی شب درمیون هستش یا مثلا دو شب هست ی شب نه میگه خستمه زود خوابم میبره ولی من نمیدونم چرا حس میکنم خیانت میکنه میدونم بعم متعهده ولی حسم دو روزه ی جوری شده