2777
2789
عنوان

به من میگن سلطان پاستاها

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 47 پست

ی خوشگل منو لایک کنه 

الان همه لایک میکنن 😜😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستور بهترین شو بزار  من یکبار درس کردم خیلی خوشم اومد

یه دستورش اینه که مواد ماکارونی رو درست میکنی  البته به جای گوشت‌ سویا، یا کالباس می‌ریزی بهش یکم آب اضافه میکنی ، پاستا هارو جدا میپزی آبکش میکنی به این ترکیب اضافه میکنی 

باید برای این دستور یه سس مخصوص هم درست کنی، اول 2 ق ارد رو با روغن میتونی کره هم بریزی ولی روغن بافت بهتری بهت میده چون امتحان کردم میگم روغن درحدی می‌ریزی که ارد کاملا روون بشه  تفت میدی آویشن اضافه میکنی در حین تفت دادن، اونقدر تفت بده تا بو خامیش گرفته بشه ب بعدم3 لیوان شیر رو کم کم اضافه کن به دمای محیط رسیده باشه بهتره یهو هم نریز چون ممکنه ببره 

بعدش اونقدر رو حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه تو ابن مرحله خامه صبحانه رو تو یه کاسه میزنیم تا باز بشه بهش یکم سس قرمز سس مایونز آویشن فلفل سیاه میزنیم و زیر سستون رو خاموش میکنیم یکم از سس بردار با ترکیب خامه و مایونز قاطی کن به ترکیب سس اصلیت اضافه کن بعدم 2 ورق پنیر گودا و یکم پنیر پیتزا و یکم پارمسان اضافه کن و ترکیب سست رو به ماکارونی هات اضافه کن محشره این دستور 

منم املت پیتزا پیراشکی قرمه قیمه آبگوشت کوبیده اسنک تاس‌کباب مرغ شکم پر فسنجون اینا عالی درست میکنم

به به عالییی منم اسنک و قيمه بادمجونم عالی میشه، البته غذاهای دیگه هم خوب درست میکنم 😍😍

چ جالب من دنبال رسپی یه پاستای خوب بودم  الان ک اومدم تو نی نی سایت دیدم شما تاپیکشو زدی

۱ قالب کره+ یه لیوان شیر+ خامه+ پنیر پیتزا+ رب+ روغن زیتون 

ادویه: آویشن + پودر  سیر + فلفل سیاه و قرمز+ پونه و ریحان + سلیقه خودت

اول پیاز و حبه سیر رو باهم سرخ کن؛ بعدش ۱ تا ۲ قاشق رب اضافه کن و سرخ کن + ادویه هات و بعدش شیر رو اضافه کن؛ بعدش خوب مخلوط کن و بعدش خامه و به همین ترتیب همه کره رو

خوب بهم میزنی.

توجه داشه باش که توی این مدت ماکارونی توی آبیه که قبلش یه قاشق روغن زیتون ريختی، بعدش آبش رو بگیر و در حد کمی از ته لیوان بیشتر آب پاستا نگه دار.

بعدش پاستا رو با اون چیزی که درست کردی مخلوط کن، پنیر پیتزا بریز و کمی آب پاستا روی پینبر، درش رو ببین روی شعله پخش کن بزار، حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه = نوش جان💫

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

درود،

من بلدم انواع پیتزا ها انواع سوسیس ها انواع ناگت ها انواع کراکت های پنیری شنیسل مرغ و.... رو درست کنم...

طرز تهیه اشم اینه:

فقط میرم یخ زده اشو از بیرون میگیرم میذارم فر آماده میشه سس میزنم میخورم     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

یه دستور دیگه 

ماکارونی هارو میپزید آبکش میکنید میذارید کنار 

همون دستور سسی که گذاشتم آماده میکنید و تو یه ظرف جدا کالباس های خرد شده رو با 1 عدد پیاز کوچک رنده شده و فلفل دلمه و قارچ و پاپریکا و فلفل سیاه و آویشن و زردچوبه و ادویه مخصوص تفت بدید تا کاملا پخته بشه حالا پاستا های آبکش شده رو اضافه کنید سسی که آماده کردید و یکمی پنیر پیتزا بذارید 5 دقیقه بمونه پنیر آب بشه یا میتونید موادو بریزین تو ظرف پیرکس پنیر بریزید روش بذارید تو فر تا روش گریل بشه و نوش جان کنید ❤️

خدا قوت 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻براوو داداش😒

خواهش میکنم....

خواستین طرز پختشم ویدیو کنم بفرستم     

بخدااا با این استعدادم خیلی دارم توی این کشور تلف میشم...اصلا ازم استفاده نمیشه     

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...