2777
2789

دوستان بابای من مشکل قلبی و آسم داشت ،

آیا ممکنه یه بیماری به صورت ژنتیکی منتقل بشه ؟؟

ما کلا سه تا خواهر و برادریم ، خواهر و برادرم هیچ مشکلی ندارن خداروشکر سالمن 

اما من متاسفانه آسم دارم ( که از بابام ارث بردم )

و یکی دو سالی هم هست قلبم به شدت محکم میتپه و نامنظم ....جوری که سینم درد میگیره ، نمیتونم بدوم ، خیلی سریع خسته میشم و تنگی نفس زیاد دارم ( مامانم میگه بخاطر آسمه ) 

اما خودم احساس میکنم شاید بیماری قلبی داشته باشم واقعا میترسمممم به مامانم بگم.....  اگه ببرتم دکتر و واقعا مشکل قلبی داشتم باشم چه غلطی کنم ...من از جراحی میترسم ..... از قرص میترسم 

( همیشه تو زندگیم استرس این بیماری رو داشتم چون میدیدم بابام هروز 20 تا قرص میخورد ، چشماش سیاه میشد ، غش میکرد ، نمیتونست بازی کنه و .... ) 

پنج سال پیش عکس برداری کردم از بدنم قلبم سالم بود...

ای خدا چه کنم ㅜㅜ

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

مشکل قلبی ارثی میتونه باشه ولی مشکل شما آسمه اگ مشکل قلبی داشتید قلبتون دردش متفاوت تر بود 

نترسید ولی چکاپ برید

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بله قابل انتقاله

بفکر سلامتیت باش 

ی نوار قلب ۸۰ هزهر تومنه بگیر حتما

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پدرشوهر، مادرشوهرم بیماری قلبی دارن، مادرشوهرم دریچه هاش مشکل داره یکبار سال ۹۳ تعویض دریچه میترال د ...

وای خیلی سختهههه بابای منم مشکل دریچه داشت 

متاسفانه بله قابل انتقاله بفکر سلامتیت باش  ی نوار قلب ۸۰ هزهر تومنه بگیر حتما

بدبخت شدم پس :// 

نمیتونم برم سمت کابوسم وای اگه واقعا این مشکلو داشته باشم خودمو میکشم 

وای خیلی سختهههه بابای منم مشکل دریچه داشت 

اره خیلی سخته دفعه پیش مادرشوهرم طفلک چهار ماه بکوب خوابید نمی توتست بلند شه، امسال هم می ره واقعا ناراحتم هم به خاطر خودش هم اینکه با دو تا بچه کوچیک سختمه نگه داری ازش

مشکل قلبی ارثی میشه مشکل من به دخترم رسید  نمیدونم خودم از کی به ارث بردم هسچکس نداره

وای خیلی بده واقعا ....‌‌مشکل قلبتون دربجست ؟  

اره خیلی سخته دفعه پیش مادرشوهرم طفلک چهار ماه بکوب خوابید نمی توتست بلند شه، امسال هم می ره واقعا ن ...

خدا به مادرشوهرت صبر بده ، مشکل قلب ترسناک ترین بیماری ..... هر لحظه مرگو جلو چشمات میبینی .... مخصوصا الان با این وضعه ایران وسیله برای جراحی قلب نیست ، بابای من برای دریچه از ابزار کشور اسرائیل استفاده کرد برای پمپاژ خون:)) 

امیدوارم که این مشکل هرگز تو زندگی شما نیاد چون ارثی متاسفانه