2777
2789
عنوان

مشکل قلبی والدین به بچه هم منتقل میشه ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 31 پست
نه عزیزم بخاطر آسمه نگران نباش قلبت مشکلی نداره و  خیلیا هستن خودشون مادرزاد مشکل قلبی دارن ولی ...

آخه آسم تپش قلب نداره مگه اینکه حمله آسم رخ بده⁦:⁠-⁠\⁩ ( میرم بمیرممم...

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مادرزادی دریچه وسوراخ 

حیف کاش بیماری قلبی دارو داشت که طرفو خوب کنه ⁦:⁠-⁠[⁩ دخترتون چند سالشه ؟ 

خدا به مادرشوهرت صبر بده ، مشکل قلب ترسناک ترین بیماری ..... هر لحظه مرگو جلو چشمات میبینی .... مخصو ...

انشالله باباتون سلامت باشن و طول عمر باعزت داشته باشن، نگران نباش بلا دور باشه از همه

علت بیماری مادرشوهرم ارثی نیس روماتیسم قلبی، بچگی روماتیسم داشته نبردن دکتر زده به قلبش

خدا به مادرشوهرت صبر بده ، مشکل قلب ترسناک ترین بیماری ..... هر لحظه مرگو جلو چشمات میبینی .... مخصو ...

به دکترای شیراز سر زدین ؟ بیمارستان پیوند ابوعلی سینا خیلی جای خوبیه واسه این جور بیماری ها .

من یه بیماری ارثی مشکل جسمی داشتم بابام تا ۲۰ سالگیم کلی پرس و جو کرد چون این عمل خیلی سخته و عموم از زیرش بیرون نیومده بود چشمش ترسیده بود .

رفتم اونجا خیلیا از خارج میان دکترای بی نهایت خوبی داره عمل بازم نکردم لیزری بوده در حالی که بهترین دکتر تهران باز انجام میداد

.

انشالله باباتون سلامت باشن و طول عمر باعزت داشته باشن، نگران نباش بلا دور باشه از همه علت بیماری ما ...

وای چه بد:)) ...... ایشاالله خوب بشه 

خیلی ممنون عزیزم همچنین ولی بابای من فوت کرده ....

به دکترای شیراز سر زدین ؟ بیمارستان پیوند ابوعلی سینا خیلی جای خوبیه واسه این جور بیماری ها . من یه ...

جدی؟ لازم شد بیام .....

مرسی اطلاع دادی نمیدونستم اما خدانکنه چنین مشکلی داشته باشم که بیام شیراز ، 

خدا پای هیچکسو بیمارستان باز نکنه...

خدا رحمتش کنه عزیزم نگران نباش عمر دست خداست به خودت استرس بی خود نده انشالله هیچت نمیشه

🙂❤️

جدی؟ لازم شد بیام ..... مرسی اطلاع دادی نمیدونستم اما خدانکنه چنین مشکلی داشته باشم که بیام شیراز ، ...

انشالله که هیچی نیست و سالمی این اعلائم به آسم بیشتر میخورن . برای آسم هم حتی میتونی به اونجا مراجعه کنی ، من واقعا زندگیمو مدیون دکتری ام که اونجا بود دکتر داوری متخصص پکتوس بزنی گوگل هستش

.

انشالله که هیچی نیست و سالمی این اعلائم به آسم بیشتر میخورن . برای آسم هم حتی میتونی به اونجا مراجعه ...

سرچ کردم الان... چقدرم ازش تعریف کردن واوو دیگه لازم شد بیام شیراز مرسییی 😶🙌🏻❤️

سرچ کردم الان... چقدرم ازش تعریف کردن واوو دیگه لازم شد بیام شیراز مرسییی 😶🙌🏻❤️

خدا خیلی دوستت داره خب ؟ من هیچ حوصله تایپک زدن و نوشتن ندارم ولی خیلی دوست داشتم اینو بهت بگم و گره مشکلت انشالله حتما اونجا باز میشه . من شهریور سال پیش عمل کردم ۳ ماهه بلند شدم .

انشالله توعم هرچه زودتر خوب میشی

.

خدا خیلی دوستت داره خب ؟ من هیچ حوصله تایپک زدن و نوشتن ندارم ولی خیلی دوست داشتم اینو بهت بگم و گره ...

آره واقعا دوست داره اگه نداشت هرگز تایپک تو رو نمیدیدم ، دمت گرم آبجی 😀🙌🏻💝

فوت شد

اوه واقعا شوکه شدم شدیدا ، چطورررر )))) اینقدر شوکه شدم که نمیدونم چی بگم خیلی درد داره ، خدابهت صبر بده آبجی و به روح دخترت آرامش متاسفام