2777
2789

من هیچی نمیبرم چون اصلا برام مهم نیست نه میخوام سر زایمانم بیان نه کادو واسم بیارن!  

یعنی از خدامه نیان اصلا نمیرم و نمیدم که نیان اما از فضولی میان  

دخترم تمام زندگی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا وارد مذاکره نشو باهاش از خونه بندازش بیرون

باورکن  همین کارو میکنم

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
برام کادوی خاصی نیاورده ولی بدی هم بهم نکرده که چشم ندیدش رو داشته باشم. می خوام یه چیز آبرومند کادو ...

ی زنجیر و پلاک ببر ... زیاد گرون نباشه ... که بعد اگر برات نکرد یا کم کرد یا هر چی ، دلت نسوزه ... مبارکه داری زن عمو میشی ...

من هستم ولی تا حالا کسی زن عمو صدام نزده ... خدا نگذره ازشون

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بستگی به ارزش هر کس داره اگه میدونی تو چشمش هست و جبران میکنه یه چیز خوب ببر.من یکی از جاریام هر چی ...

من تازه عقد کردم نمیدونستم خانواده همسرم چطور میشن برای بچه های جاریم از مشهد اسباب بازی خریدم ... دریغ از یک تشکر ...خدا شاهده اگه دروغ بگم ... مادر شوهرم میگفت اینو کی خریده بگو زن عمو! بچه به مامانمامان نگاه میکرد ...آخرم نگفت تا الان که ۳ ساله سر زندگیمم

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی شکر من جاری ندارم داشتمم چیزی بهش نمیدادم اصلا هیچی به هیچکدوم نمیدم ! شوهرم تهدید کردم تولد خو ...

چقدر منو شما شبیهیم😁😁😁😁ولی شوهر من حرف گوش کننیست😁😁😁تازه جاری هم متاسفانه دارم

من تازه عقد کردم نمیدونستم خانواده همسرم چطور میشن برای بچه های جاریم از مشهد اسباب بازی خریدم ... د ...

دقیقا بچه خواهر شوهر منم یک ماه بعد از عقد به دنیا اومد خاله که نداره فقط منم یه دونه زندایی داره ! اونم صد رحمت به گاو ! اصلا نمیدونه اسمم چیه چه به رسه به اینکه بگه زندایی ! 

منم به بچم یاد میدم حتی پدر بزرگ مادربزرگشم به اسم صدا بزنه !!!!بهش میگم اونما غریبن  اصلا قبولشون ندارم به عنوان مادر پدر و خواهر  حتی برای شوهرم چه برسه واسه بچم

دخترم تمام زندگی من
lk, منو شوهرمم دوشب پیش سر این قضیه دعوامون شد من گفتم 100 بیشتر نمیدم اون میگفت بیخود من میخام یک ت ...

چقدر اختلاف قیمت دارین😳😳😳😳😳😳😳😳صلح کنین باهم  اخه یه تومن زیاده

چقدر اختلاف قیمت دارین😳😳😳😳😳😳😳😳صلح کنین باهم  اخه یه تومن زیاده

اره همینو بگو اخه خانوادش تا حالا کار خاصیم برام نکردن

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
ی زنجیر و پلاک ببر ... زیاد گرون نباشه ... که بعد اگر برات نکرد یا کم کرد یا هر چی ، دلت نسوزه ... م ...

من زن دایی هم هستم ولی تا به حال صدام نزدن. اون روز دیدم بچه ده ساله خواهرشوهرم به دختر داییش داره میگه برو این کتاب رو بده سحر برات بخونه!!!بابا کشمشم دم داره نه زن دایی نه هیچی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792