2777
2789
دقیقا بچه خواهر شوهر منم یک ماه بعد از عقد به دنیا اومد خاله که نداره فقط منم یه دونه زندایی داره ! ...

ای عزیز ...

تو خانواده ما محبت خیلی زیاده ...همسرم عاشق خانواده م هست ، وقتی ازدواج کردیم همه عموها خاله هام پا گشامون کردم ...من ۲ سال عقد بودم این همه اومدم و رفتم شهر همسرم  ، ی دعوت نکردن ...فقط خونه مادر شوهرم بودم ... بت ی چند بار خونه خواهراش ،ولی الان ۳ ساله خونه کسی نرفتم . امسال افطاری هم جایی نرفتیم ... همسرم خیلی شرمنده ست ... بابام همیشه پذیرای خانواده ش بود ... ولی چند بار اومدن خونه م.  اوج کم محلی،دلم برای خانواده م ، بابام مامانم میسوزد ...مامانم چند شب پیش بهم گفت دلم آتیش گرفته برات دخترم ، که اونجا بی کسی ، و چقدر بد که ی خواهر نداشته باشی .

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من تازه عقد کردم نمیدونستم خانواده همسرم چطور میشن برای بچه های جاریم از مشهد اسباب بازی خریدم ... د ...

باهات شدیدا همدردم. بچه خواهر شوهرم جدیدا با یه اخم بهم سلام می کنه من همیشه بهش سلام می کنم و حالشو می پرسم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهات شدیدا همدردم. بچه خواهر شوهرم جدیدا با یه اخم بهم سلام می کنه من همیشه بهش سلام می کنم و حالشو ...

ساده ای دیگه ...

اینام همین جورن .همسرم هم محل نمیذاره بهشون ... اگه ببینتشون که خیلی وقته ندیده البته ، ی جواب سلام ...نه دستی نه رو بوسی ... منم فقط سلام ..... تمام

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شوهرت باهات همراهه؟ مخالفت نمیکنه؟

غلط میکنه مخالفت کنه! البته اوایل خیلی حامی خاندانش بود اما انقدر نامردی دیده که خودشم انگشت به دهن مونده دیگه بیچاره چی بگه دلمم براش میسوزه اما میدونه هر کاری بکنم حق دارم

دخترم تمام زندگی من
اون میگه ربع سکه کافیه ولی من خودم به نظرم کمه

وای چقدر تو ساده ای ...

مگه ربع سکه کمه ......

من زن دایی هم هستم ولی تا به حال صدام نزدن. اون روز دیدم بچه ده ساله خواهرشوهرم به دختر داییش داره م ...

چراااا اخه؟؟؟ پسر خواهر شوهر من چنان به من میگه زندایی جووونم که اون لحظه هر چی بخاد براش تهیه میکنم  

سکوت،حاضر جوابی بی پاسخ است  
غلط میکنه مخالفت کنه! البته اوایل خیلی حامی خاندانش بود اما انقدر نامردی دیده که خودشم انگشت به دهن ...

من هرکاری برا خونواده خودم بکنم شوهرم همونکارو برا خونواده خودش میکنه

با اینکه خونوادش خوبن و من دوسشون دارم اما دوست ندارم این کارشو چون همیشه از خونواده خودم بهمون رسیده

رستوران و سفر و کنسرت و اینا اما خونواده همسرم اینجوری نیستن شوهرم اینارو نمیبینه یا میبینه سیاستش اینجوریه که خونواده خودشو بالا ببره

نمیدونم والا

چراااا اخه؟؟؟ پسر خواهر شوهر من چنان به من میگه زندایی جووونم که اون لحظه هر چی بخاد براش تهیه میکنم ...

بله منم مادرمو میبینم با اینکه پدرم 25 سال پیش فوت کرده اما خواهر زاده های بابام که تفاوت سنی چندانی هم با مادرم ندارن همچین زندایی زندایی دورش میکنن بیا و ببین! 

اونوقت ما 5 ساله ازدواج کردیم به یه دونه جغله بچشون یاد ندادن به ما احترام بزاره خاک بر سرشون واقعا

دخترم تمام زندگی من
ساده ای دیگه ... اینام همین جورن .همسرم هم محل نمیذاره بهشون ... اگه ببینتشون که خیلی وقته ندیده ال ...

من شوهرم خواهرزاده و برادرزاده هاشو وحشتناک دوست داره و تحویلشون می گیره 

بله منم مادرمو میبینم با اینکه پدرم 25 سال پیش فوت کرده اما خواهر زاده های بابام که تفاوت سنی چندانی ...

دقیقا قدیما زن عموها و زن دایی ارج و قربشون از خاله و عمه اینا بیشتر بود منم زن عمو و زن دایی از دهنم نمی افتاد  الان به اینا محبت می کنم ولی نمی دونم از من پیششون چی گفتن که اینجورین. و اصلا دل این بچه ها با من انگار صاف نمیشه