2777
2789
عنوان

روزی میشه ک ببینم صورتم صافه💔

166 بازدید | 17 پست

خسته شدم سال هاست ک درگیرم با جوش جای جوش جای جوشایی ک لک شدن صورتم به شدت داغونه دیگه ناامید شدم دوس ندارم از خونه بیرون بیارم🖤🙂

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

شست و‌شو صورت ویتالیر مخصوص پوست های جوشدار امتحان کردی؟ برای من تاثیر داشت واقعا

بهترین برند هارو میزنم هیچ فایده نداره

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط ضد آفتاب بزن و دست کاری نکن

بعد اینکه حتما آزمایش بده سونو هم برو چون اگه تنبلی تخمدان داشته باشه جوش میزنی شیرینی و چربی بخوری جوش میزنی کبد چرب داشته باشی جوش میزنی

و اینکه ضدآفتابو حتی شبم بزن کلا هر سه ساعت تمدید کن یه مارک خوب بخر برا خودت

و اینکه اگه میتونی با یه دکتر خیلی خوب مشورت کن 

من این چالای صورتم بشدت رو مخمن

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

ببین فقط ضد آفتاب بزن و دست کاری نکن بعد اینکه حتما آزمایش بده سونو هم برو چون اگه تنبلی تخمدان داش ...

ممنونم عزیزم حتما

ببین فقط ضد آفتاب بزن و دست کاری نکن بعد اینکه حتما آزمایش بده سونو هم برو چون اگه تنبلی تخمدان داش ...

عزیزم شما اعتقادداری داری واقعا به ضدآفتاب 

من فک میکنم هیچ تاثیری ندارن

برو دکتر و جوشای جدیدت رو اصلا نکن

جوش ندارم فقط فرورفتگیه

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

جوش ندارم فقط فرورفتگیه

من برا فرورفتگی داروخونه بهم لایه بردار داد برند ادیب گیاهیم هست ولی قبلش با یه دکتر متخصص پوست مشورت به هر پوستی سازگار نیس و زیر آفتاب شدید،اصلا نباید بری

عزیزم شما اعتقادداری داری واقعا به ضدآفتاب  من فک میکنم هیچ تاثیری ندارن

اره من خودم برند MND استفاده میکنم ولی خب دکتر ژیلا و خیلی مارکای دیگه هست ک متناسب با پوستت میتونی بخری

من برا فرورفتگی داروخونه بهم لایه بردار داد برند ادیب گیاهیم هست ولی قبلش با یه دکتر متخصص پوست مشور ...

نتیجه گرفتی؟

نتیجه گرفتی؟

اره خیلی ولی پوست خیلی زمانبره من ۶ یا ۷ ماهه ک دارم دارو ها و کرما و خیلی چیزای دیگه تو روتین پوستم هست باید مدت زیادی رو استفاده کنی من حتی اسپیرونولاکتون هم میخوردم تا کامل صاف شه پوستم

اره خیلی ولی پوست خیلی زمانبره من ۶ یا ۷ ماهه ک دارم دارو ها و کرما و خیلی چیزای دیگه تو روتین پوستم ...

میگن فقط روش های تهاجمی مث لیزر و سابسیژن ک سوزن رو عمیق تو پوست فرو میبرن و میکرو تاثیر می‌ذاره روی چال صورت.....

منم اصلا دلم نمیخواد اینکارارو بکنم.

اگ بدونم کرم درمان میکنه یسال یسالو نیمم باشه میزنم فقط پر بشن