2777
2789
عنوان

بچه هااا بیییااایین استرس دارم

294 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

۶ ماهیش یه دونه سقط تو ۸ هفته داشتم حالا رفتم متخصص زنان و قراره این ماه اقدام کنم ولی خیییلییی استرس دارم نمیخام فکرای منفی کنم ولی میترسم دوباره تو این حاملگیمم تکرار شه سقط😭😢😢

کسی بوده سقط کنه بعدش حامله شه و سالم بچش دنیا بیاااد؟من میترسسسم😭😭😭

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

آره بابا دختر عمه ی من بعد چند بار سقط بچش به دنیا اومد

یکی از عروسای فامیلمون هم همینطور

زن دایی ام هم همین طور

تا دلت بخواد دیدم

نگران نباش اصلا

آروم باش که خدانکرده اتفاقی نیفته برات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بارداری اولم 6 هفته سقط شد، 9 ماه بعد باردار شدم طبیعی و خداروشکر یه پسر ناز دارم الان، اصلاً استرس نداشته باش که واسه اقدام به بارداری اصلاً استرس خوب نیس، ریلکس باش و به خدا توکل کن

فقط خدا  ،،،  وقتی او باشد چه غم از سیلاب حتی با قایق کاغذی !!! 
منظورم اينه كه قلب جنين تشكيل نشد؟ يا كلا جنين نيومد تو كيسه حاملگي؟

جنین تو ساک بود ولی هنوز قلب نداشت، البته نه به خاطر اینکه قلب نداشت سقط شده باشه چون اصلاً واسه تشکیل قلب زود بود هنوز ولی خب خونریزی داشتم و سقط شد دیگه

جنین تو ساک بود ولی هنوز قلب نداشت، البته نه به خاطر اینکه قلب نداشت سقط شده باشه چون اصلاً واسه تشک ...

من كه تا هفته ٦ اصلا جنين نيومد....

چند وقت بعدش اقدام كردي؟ چقد طول كشيد بار دوم؟

واسه منم دعا مي كني؟

من 9 ماه بعد اقدام کردم، ماه دوم باردار شدم، ولی یادمه اصلاً استرس نداشتم و بیخیال بودم، غافلگیر شدم، ان شاءالله که تو هم به سلامتی مامان بشی و بچه ی نازت رو بغل بگیری خانومی، اگه قابل باشم براتون دعا میکنم