2777
2789
عنوان

اینجا و آدما و حرفاشونو

293 بازدید | 17 پست

هیچ جدی نگیرید نصف حرفا دروغ 

راستا نصف نیمه و حق به جانب 

همه تو هپروت 

همه یه جور تاپیک میزنن که حق با اوناس 

پس مقصرا کیا هستن

من و عمه فخری عزیزم  

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

خودت جدی بودی تو سایت زنانه نبودی 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مخصوصآ آقایانی که عضو هستن ابدا جزو نرم جامعه نیستن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخصوصآ آقایانی که عضو هستن ابدا جزو نرم جامعه نیستن

توقعم از شما خیلی بیشتر بود سرکار خانوم

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

الله اعلم

سخت پذیرش حقایق تلخ

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
توقعم از شما خیلی بیشتر بود سرکار خانوم

توقعتون رو کم کنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
با حرفتون موافقم ولی شما اینجا چی میخوای🤔

دنبال گنج اومدم میدونی

الله اعلم سخت پذیرش حقایق تلخ

خیلی چیزا سخته

گنج اینجا🤔

الان اصلا تو شرایط بحث کردن نیستم

کسی که شرایط بحث کردن نداره اینجا تاپیک نمیزنه

هر کی تاپیک میزنه بحث میکنه مگه 

شرطیه مگه 

عجب

منم یه عمه دارم اسمش فخریه‌س همیشه یادش میکنم میگم پس لابد عمه فخری گف لابد عمه فخری بود

گوه تو گورت عمه فخری 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.