2777
2789
عنوان

از زندگی خسته ام

369 بازدید | 29 پست

روزها مثل هم میگذرن همشتو خونه،  بی پول و تنها و بی کس،  نه شوهر ادم به فکر هست نه بقیه،  خیلی سخته زندگی تو یه شهر کوچیک و باسن کم ازدواج کردن اونم باکسی که درکت نمیکنه و اصلا هرچی بگی ساکته،  این زندگی خیلی مزخرفه پناهی هم ندارم جز خدا،  دعاکنین بمیرم بودن روی زمین خیلی برام سنگینه،  حتی پول باشگاه هم ندارم و اجازه کارکردن هم ندارم تنها دلیل زندگیم مادرم هست😓😓😓

متاسفانه   اینطوری شده .

از کلی خانم که میشناسم اکثرا مثل شما .

واقعا ادم‌نمیدونه چیکار کنه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط مادرمو دارم تنها کسیه که دوسم داره سوهرم محل سگ بهم نمیزاره میاد خونه بهم نگاه نمیکنه انگار سگ میبینه از بس سر کار زنا باهاش لاس میزنن فقط برا نیاز جنسی میاد پیشم همین بعد ۱۰ سال زندگی الان فهمیدم واقعا اشتباه کردم که دوسش دارم چرا با کسی رو دوست داشته باشم که برا اهمیت قائل نمیسه

ددعا کن بمیرم

هر چی‌ناشکری کنی و بنالی بدتر میشه 

من حتی شنیدم ارزوی‌مرگ کردن به قدری گناه داره 

همه چی این دنیا نیست 

این دنیا فان و پوچه ماها زیادی جدیش گرفتیم 

ایمانت رو قوی‌کن زندگیت رو  ادامه بده پیش برع 

بخدا که همه ادمای کره زمین هر کدوم به یه نحوی‌یه مشکل دارن که ازارشون میده هیچ کس‌اسوده نیست خیالت راحت 

من حتی یه موردم بگم . طرف پزشک بود ‌ شوهرش گفت از مادرم مراقبت کن تو رو گرفتم مراقب مادرم باشی . یا نمیزارم بری سرکارت .   اونم خانم طلاق گرفت ‌

.اینووگفتم بدونی مردا نمیدونم چشون شده ؟ :(

اجازه هیچی نمیدن .

حمله نکنید اون یه عده رو کار ندارم که اگ آزاد و رهان ‌. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم فقط مادرمو دارم تنها کسیه که دوسم داره سوهرم محل سگ بهم نمیزاره میاد خونه بهم نگاه نمیکنه انگار ...

وای چقدر بد،  منم مریض بودم کلیگریه میکردم درد داشتم به شوهرم میگفتم سخته و اینا ساکت میشد میگفت غر نزن حوصلتو ندارم،  درحالی که میبینم با بقیه دخترا چت میکنه،  خدا لعنتشون کنه

هر چی‌ناشکری کنی و بنالی بدتر میشه  من حتی شنیدم ارزوی‌مرگ کردن به قدری گناه داره  همه چ ...

پس چیکار کنم،  خستم از زندگی هییییچ شوقی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه اصلا نمیخندم و...  هیچ جاذو ندارم برم خستههه شدم😭😭😭