2777
2789
عنوان

خواستگار

563 بازدید | 25 پست

از ادم های الکی خسته شدم تا کی باید اینها رو را بدم 🥲🥲چی کار کنم نمتونم هم بخیال بشم  زنگ مزنن میان اخر هم نمیشه من یک دخترم رو روحیم تاثیر بدی مزاره یکی بهم بگه چی کار کنم دیگه بردیم خسته شدم 

خواستگارای چرت و پرت رو خونه راه ندین 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگارای چرت و پرت رو خونه راه ندین

اخه من از کجا بفهم خوب یا بد زنگ مزنن حتی نمگن کی معرفیشون کرده خود رو معرفی نمکنن وقتی مگی  معرفی کن بهشون برمخوره بعدم نمیان

یا میان میرن سطح بالا هستن یا هرچی انگار من مسخرشون هستم من خودم اذیت مشم چون خونمون زیاد شیک نیست  بابام مریضه نمتونم این فشار هارو تحمل کنم🥺🥺🥺

باز خوبه که داری از کجا پیدات می کنن  خب اگه واسطه داری شرایط بگو

چه فایده چهار تا بسیجی ادم مفرستن بعدم اگه بد باشه مگن به ما چه برید تحقیق ما فقط معرفی مکنیم

اخه من از کجا بفهم خوب یا بد زنگ مزنن حتی نمگن کی معرفیشون کرده خود رو معرفی نمکنن وقتی مگی  مع ...

خب به درک نیان

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
خب به درک نیان

والا غیر اعصاب خوردیش واس منه چند روز پیش ترها یکی زنگ زد من یک کلمه گفتم باید بدونم‌کی معرفیت کرده نگفت منم گفتم‌من نمتونم هرکسی رو را بدم خود رو معرفی کن بهش برخورد ،،گفت پسرهه ال وله بعدم گوشی رو قطع کرد🥲🥲🥲

تو پارک یا کافه قرار بذارید هر کسی رو خونتون راه ندید 

مگه میخوان بیان خونه باباتو بخرن؟ 

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰