2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو پارک یا کافه قرار بذارید هر کسی رو خونتون راه ندید  مگه میخوان بیان خونه باباتو بخرن؟

مگم خونه نه باز مگن چرا خونه نیایم بیشتر فضولن مخان خونه زندگیت رو ببین

مگم خونه نه باز مگن چرا خونه نیایم بیشتر فضولن مخان خونه زندگیت رو ببین

راه نده 

گفتن چرا پارک بگو اینجوری بهتره اگه گفتن نه بگو به سلامت

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

والا غیر اعصاب خوردیش واس منه چند روز پیش ترها یکی زنگ زد من یک کلمه گفتم باید بدونم‌کی معرفیت کرده ...

گلم پسرای ال و بل خودشون دوس دختر دارن و با همون ازدواج میکنن، دنبال معرف نمیگردن

باور نکن حرفاشو

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
گلم پسرای ال و بل خودشون دوس دختر دارن و با همون ازدواج میکنن، دنبال معرف نمیگردن باور نکن حرفاشو

اره یا شاید هم سن بالا هستن کسی نگاهشون نمکنه

اره یا شاید هم سن بالا هستن کسی نگاهشون نمکنه

گلم سن بالاهای موفق رو روی هوا میزنن

شوهر خود منم جز مردای موفق بود ولی خودش انتخابم کرد اصلا محل به حرفای مادر و خواهرش نداد

گلم سن بالاهای موفق رو روی هوا میزنن شوهر خود منم جز مردای موفق بود ولی خودش انتخابم کرد اصلا محل ب ...

به نظر منم همینه رو به معرف نمیارن  ،ولی خیلی ها هستن به خاطر باکلاس بودنشون مادر یا خواهرشون خونه هرکسی نمرن وطرف سنش میرهه بالا

به نظر منم همینه رو به معرف نمیارن  ،ولی خیلی ها هستن به خاطر باکلاس بودنشون مادر یا خواهرشون خ ...

گلم مردی که مادر و خواهرش براش زن انتخاب کنن به درد نمیخوره چون به احتمال خیییلی زیاد استقلال فکری نداره و تحت تاثیر اوناست و بعدا هم اونا تو زندگی مشترکش دخالت میکنن

گلم مردی که مادر و خواهرش براش زن انتخاب کنن به درد نمیخوره چون به احتمال خیییلی زیاد استقلال فکری ن ...

ازدواج سنتی همین. مدلی دیگه اونها تصمیم مگیرن من خواستگار داشتم خونه زندگی و منو پسند نکردن دیگه حتی پسرو نیاوردن من ببینم