2777
2789
عنوان

چکار کنم باردار بشم خانم ها

321 بازدید | 49 پست

سلام 26 سالم هست آزمایش هام نرمال، عکس رنگی نرمال، سونو نرمال فقط تنبلی تخمدان دارم ولی متوسط رو به خفیف پزشکم گفت وزن کم کنم و روزی سه عدد قرص زوگر، ولی من خیلی ها رو دیدم با وجود تنبلی و هزار مشکل دیگه سریع باردار شدن، اینم بگم ریلکس هستم خیلی و استرسی نیستم که مانع بشه، 1 سال و نیم هست اقدام می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک خیلی تاثیر داره 

غذاهای کنسروی و کارخونه ی نخور 

شیرینی‌جات و قند مصنوعی و حذف کن 

لبنیات بخصوص ماست و دوغ نخور 

دارچین و فرص ویتامین دی و کلسیم بخور اینا تخمک و قوت میدن 

کپسول پونیکا واسه تنبلی تخمدان بخور ،وزنتم بیار پایین که تو بارداری وبعد بارداری اضافه وزنت اذیتت نکنه 

پرولاکتینت بالا نبود؟

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘

تو شهر ما ی دکتری هست هر کی میره پیشش با ی نسخه باردار میشه نمونش خودم دوستم خیلیا با ی نسخه فقط باردار شدن من همسرم گفتن خیلی ضعیفه اصن باردار نمیشی ماه پیش رفتم این ماه باردارم دوستم کیست داشت و دوسال بود بچه نمی اورد با اولین نسخه باردار شد 

عزیزم تا میتونی ورزش کن و تحرک داشته باش و سیاه دانه نیم کوب کن همراه با عسل بخور قرص لتروزل هم خوبه ...

سلام عزیزدلم، ممنون از راهنماییت، آره حتما حتما ورزش می خوام شروع کنم، فقط قرص لتروزول منعم کردن بخاطر تنبلی تخمدان چون گفتن تشدید می کنه، حتما امروز سیاهدانه میخرم 🧡🧡

سلام عزیزم به تایپک جدیدم سربزن درموردتنبلی تخمدان...

واین گیاه پنج انگشت رو قبل غذامصرف کن به صورت دمنوش ودرموردش بخون خیلی هاباردارشدن وتنبلیشونم رفع شده

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
من تنبلی خفیف داشتم ۵ماه تحت نظر بود دوماه ول کردم امپول و قرص و…۶کیلو وزن کم کردم،فست فود و چیپس و ...

وای عزیزم چه راهکاری، منم دارم وزن کم می کنم خسته شدم از این همه دارو، شما الان باردارید بسلامتی؟ تنقلات دوست ندارم ولی فست فود ماهی یکی دوبار... اونم باید حذف کنم، مرسی دوست عزیزم بابت راهنماییت، راستی شما هم تنبلی داشتید؟ 

سلام عزیزدلم، ممنون از راهنماییت، آره حتما حتما ورزش می خوام شروع کنم، فقط قرص لتروزول منعم کردن بخا ...

سلام گلم خواهش میکنم ایشالا که نتیجه بگیری 

منم تنبلی دلشتم دکتر بهم لتروزل داد و با مصرف اون هرماه فولی مناسب داشتم