2777
2789

بعد از این همه سال زندگی هنور حس میکنم شوهرمو نشناختم هرچی بهش محبت میکنم انگار پررو میشه،پس چرا میگن به مردا محبت کنی جذبت میشن والا شوهر من برعکسه مثلا متن قشنگی میبینم عاشقانه باشه میفرستم براس ولی دیده ها یه جواب کوچیک هم نداده خوب چرااااااا

شایدمدلشه

شوهرمنم این همینطوریه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من قبلا خوب بود سه هفته ای هست اینجوری شده 

ن جواب زنگامو میده ن پیامامو خیلی دارم اذیت میشم🥲🥲

شب ک میاد خونه دوس ندارم صب بشه بره مغازه چون دلم تنگ میشه بهش پیام میدم جواب نمیده🥺

یه مدت بهش محل نده سریع جذبت میشع

اتفاقا تصمیم گرفتم چندوقت نه بهش زنگ بزنم نه پیام بدم ولی برای اینکه دخترمو میبره مدرسه مجبورم هماهنگ کنم بهش زنگ بزنم نمیشه کلا بکشم کنار

اتفاقا تصمیم گرفتم چندوقت نه بهش زنگ بزنم نه پیام بدم ولی برای اینکه دخترمو میبره مدرسه مجبورم هماهن ...

زنگ بزن ولی باهاش ساده حرف بزن

مثل قبلا قربون صدقش نرو 

حتما کتاب چیزهایی که مادرم نگفت وپدرم نمیدانست

یا محکم در اغوشم بگیر

یا زنان زیرک رو بخون عالین

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
شوهر من قبلا خوب بود سه هفته ای هست اینجوری شده  ن جواب زنگامو میده ن پیامامو خیلی دارم اذیت م ...

چرا سرش خیلی شلوغه،شوهرمنم گاهی بهونه کاراشو میگیره ولی یه پیام دودقیقه هم زمان نمی خواد