سلام به همگی.🌺
میخوام تجربه م رو درباره تزریق بوتاکس بگم.
حتما شنیدید که میگن بعد از بین رفتن اثر بوتاکس پوست چروکش بیشتر میشه!
این حرف درسته چون بوتاکس عضلات زیرین رو بی حرکت میکنه تا مانع از روند پیری بشه اما خود پوست که لایه بیرونی هست به پیر شدن ادامه میده.
پس راه حلش چیه؟
خیلی ساده هست. باید همزمان با کمک بوتاکس هم به پوست زیرین رسید و هم با کمک کرم های جوانساز و لیفتینگ به پوست بیرونی.
البته که همه اینا سنی داره و به نظر من بهترین سن برای شروع این کار بعد از ۳۵ سالگی هست.
من ۳۸ سالمه و برای اولین بار دو سال پیش توی سن ۳۶ سالگی بوتاکس برای پیشونیم و اطراف چشمم انجام دادم. به یه کلینیک زیبایی مراجعه کردم و کسی که برام تزریق کرد پزشک عمومی بود.به عنوان اولین تجربه چیز خوبی از آب در اومد. بهش گفتم ابروهام رو بالا نبره و کاملا طبیعی زد ولی به هر حال به خاطر کشیدگی پوست یه مقدار خودش بالا میره.اثرش حدود ۴ ماه عالی بود اما کم کم شروع کرد به از بین رفتن کرد. بوتاکسی که برای من زد ایرانی و اسمش مصپورت بود.
اما چیز عجیبی که بعد از رفتن اثرش حس کردم این بود که احساس میکردم پیشونیم حتی از قبل هم خطوطش بیشتر شده! من پیشونیم بلنده و به صورت ارثی زود خط میفته و الان دو تا خط نه چندان عمیق اما بلند روش افتاده!
تو این دو سالی که دیگه بوتاکس نکردم تصمیم گرفته بودم با کمک کرم های ضد چروک و جوانساز پیشونی و اطراف چشمم رو بهتر کنم. بهترین کرم بازار رو که بهم معرفی کردن خریدم.تنها اتفاقی که افتاد این بود که فقط جلوی بدتر شدن قضیه رو گرفت و شاید یه ذره چروکای خیلی ریز رو بهبود داد.
اما نهایتا به نتیجه اولیه رسیدم؛
اینکه باید بعد از انجام بوتاکس حتما برای پوستتون هم یه محصول خوب ضد چروک استفاده کنید.
موفق باشید.🌺