2777
2789
عنوان

کیا تازگی ps5 خریدن؟ مشورت میخواستم.

1528 بازدید | 6 پست

سلام. صبحتون بخیر. من  ۳۰ تومن دارم. میخواستم برا بچه هام ps5بخرم. کسی میتونه کمک کنه. چه مدلی بهتره؟ وقتی میخری کلا هیچ بازی نداره؟ بازی ها رو باید جداگانه بخری؟

حیف پول،من دارم بعدازمدتی عادی میشه،طلابخربراش سرمایه گذاری کن،بله بازیهایش جداگانه است عزیزی بین یک تادوتومن خرجشه

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بازی هاش جداگانس کلا ی بازی  روش هست فقط

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

پی اس اسلیم سایزش کوچیکتره ما جفتشو داشتیم اون یکی سی دی میخوره اسلیم ن البته میشه سی دی خورش کرد درکل اسلیم بهتره جم وجور تره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

منم ميخواستم بگيرم . چند وقته خيلي دو دلم . نميدونم ps4 بگيرم يا ps5 . رفتم گرافيك بازي ها رو با هم مقايسه كردم . متوجه يه چيزي شدم . شركت سوني داره به خاطر پول سر مردمو كلاه ميزاره . مثلا بازي GTA رو برو تو آپارات ببين و مقايسه ي اين بازي تو PS4 و PS5 .  هيچ فرقي با هم ندارن . به نظرم اگر ميخواي بخري بهتره PS4 پرو كپي خور بگيري . چون PS4  3 مدل داره . فت . اسليم . پرو . PS5 هم نسخه ي فت و اسليم داره و پرو هم قراره به زودي ساخته بشه . تو همه ي كنسول هايي كه شركت سوني ساخته نسخه ي اسليم هميشه بهتر از نسخه ي فت بوده . مثلا PS1 . PS2 . PS3  اين 3 تا نسخه ي اسليم اصلا مرگ نداره . ولي نسخه ي فت هميشه خراب ميشه . تو تعميرگاه ها فقط نسخه ي فت هست . پس اولا به نظر من PS5 نخر . اگر خريدي نسخه ي اسليم بخر . نسخه ي استاندار و ديجيتال داره . نسخه ي استاندارد بلو ري ميخوره . يعني سي دي بازي هم ميخوره . نسخه ديجيتال فقط ديتاي بازي رو ميتوني رو هارد كنسول نصب كني . اگر PS4 خريدي به هيچ عنوان نسخه ي فت نخر . هم زود خراب ميشه . هم سر و صداي فن خيلي زياده . من خودم الآن 1 ماهه موندم برم PS4 بخرم يا PS5 . امروز ديگه تصميمو گرفتم . يه PS4 پرو كپي خور شده ميخرم . شايد هم اسليم كپي خور شده . اگر كپي خور شده بگيري تمام بازي ها رايگانه ولي نميتونيد آنلاين بازي كنيد . اگر آلاين بشيد شركت سوني ميفهمه دستگاه رو كپي خور كرديد و دستگاه بن ميشه . قفل ميشه و ديگه كار نميكنه . قبل از خريدنش حتما يه مقدار در موردش تحقيق كنيد كه اين مسائل رو ياد بگيريد . من خودم الآن 1 ماهه اينها رو فهميدم . همونطور كه گوشي اندرويد داره و كامپيوتر ويندوز داره كنسول PS4 و PS5  هم فريمور داره . نسخه ي فريمور PS5 نسخه 4.3 نصفه و نيمه كپي خور شده . ولي بازيهاي PS4 رو فقط نشون ميده . PS4 هم تا فريمور 9 كپي خور شده . بالاتر از اون نخريد كه كپي خور نميشه . ميتوني يه PS4 بخري با 2 تا هارد اكسترنال پر از بازي . يه لپ تاپ خيلي معمولي و ارزون قيمت هم داشته باشي به راحتي بازي ها رو نصب ميكنيد . كار كردن باهاش خيلي آسونه . در كل PS4 نسبت به قيمتش خيلي بهتره . 

منم ميخواستم بگيرم . چند وقته خيلي دو دلم . نميدونم ps4 بگيرم يا ps5 . رفتم گرافيك بازي ها رو با هم ...

ممنون از توضیحاتتون. خیلی مفید هست بچه های من میخوان با دوستاشون آنلاین بازی کنن. پس کپی خور شده نباید بخرم. درسته؟ 

یه سوال دیگه بازی هایps5 و ps4 مثل همه؟ یعنی بازی هست که تو ps5 باشه ولی تو ps4نباشه؟