2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم ناراحت شدم

338 بازدید | 14 پست

یه نی نی کوچولویه چهارماهه دارم امروز داشتم دماغشو تمیز میکردم کلا بدش میاد از دماغ تمیز کردن دیگه لحظه اخر باتمام توانش گریه کرد کارمم تموم شده بود مادرشوهرم خونمون بود یهو بچه رو گرفت و اروم منو زد وگفت ای مامان بد چرا اذیتم کردی مگه دماغ نی نی رو اینجوری میگیرن دردش میاد😐

داشتم با پوار تمیز میکردمش

میترسم بعدا بچه بزرگ بشه این کاراشو ادامه بده  بار اولش نیست 

نمیدونم سری بعد چی بهش بگم که بفهمه خوشم نمیاد از اینکاراش

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

نمیشد وقت دیگه ای که اون نیست بینی بچه رو تمیز کنید 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا حساس شدی عزیزم توجه نکن سعی داره خودشو مهم جلوه بده بزار تلاششو کنه در اخر تو مادر اون بچه ای و تنها کسی ک بچه خیلی بهش وابستست نسبت ب ادمای دیگه تو و همسرتی عزیزم 

بزار اون همینطوری دلشو خوش کنه 

حالا هنوز نوزاده کم کم حد و مرزت رو در این مورد روشن میکنی

آره چون الان خیلی کوچولوعه توجه نمیکردم چی میگه

سلام داشتم تاپیک درباره شهید تورجی میخوندم که شما نوشته بودین امسال بایدازدواج کنم اگه حاجت میده بگید منم متوسل شم چون تابیک مال سال نودوهفت بود اومدم ببینم ازدواج کردین یانه ؟دیدم خودتون تاپیک زدین ازمادرشوهرم ناراحتم و داشتم دماغ بچه تمیز میکردم واااای انقد خوشحال شدم تورو خدا خوش بگذرون به خودت خداروشکر که کنارهمسروفرزندت هستین موفق باشی گلم

سلام داشتم تاپیک درباره شهید تورجی میخوندم که شما نوشته بودین امسال بایدازدواج کنم اگه حاجت میده بگی ...

سلام عزیزم

عهه جدی وای چه جالب 😂😂😂

قربونت عزیزم چشم حتمن بهترین ها قسمت خودت باشه مرسیییییییی 🌹🥰🥰🥰