توهم مامانت ناراحتت کرده؟ من ازش ناراحتمگسه ماهه بهم فشار میاره برا انجام کاراش جای تشکر و قدردانی ...
اره از اون دسته ادما هست وقتی بهش رو میدی سوارت میشه دلش میخواد تو همه چیز دخالت کنه سریع اخر یا شوهرم نشسته بودیم داشتیم یه کاری انجام میدادیم برگشت به من فحش داد گفت این کار نکن گفتم من خودم میدونم چیکار کنم دعوا گرفت منم الان باهاش قهرم بابام چند بار زنگ زد گفت بیا اشتی گفتم نمیام یعنی روانپزشکم گفت هرکی اذیتت کرد دورشو. خط بکشم منم که حرفوش کن دورشو خط کشیدم😐😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت برم که اینقدرماهی که به مامانت کمک میکنی دستتومیبوسم من بچه هام پسرن البته کوچیکن الان ازعیدچهارمین باره امپول زدم توزانوم نبایدحرکت کنم کسی هم پیشم نیست مطمئن باش اسمان میبینه اسمان حساب میکنه واسمان جبران میکنه جمله ی دکترعزیزی بود
بعد از سه ماه گریه نکردن اشکمو دراوردی😢😢😢😢 اول از همه انشالله همیشه سلامت باشی💖 دومن که چقدر ...
قربون دل مهربونت من خودم خیلی هوای مامانمو دارم ولی الان ازاین سن وخیییلی قبلترش این قدرمحتاج اطرافیان هستم گاهی دلم میگیره ونگران آینده میشم من قدریه لیوان آب که دستم بدن میدونم خواهرم اینجابودگلوم میسوخت روم نشدبگم آب یاچایی بهم بده زیاد که میشه درخواستهاونیازهاواقعاادم خجالت زده میشه ممنون میشم برام دعاکنی زندگی پس اززندگی خانومه میگفت تووادی حق الناس اول حق پدرومادرموبررسی کردن ایشون هم تومریضی هم به پدرش رسیدگی کرده بودهم مادرش خلاصه حقی ازشون گردنش نبودومیگفت خیلی بهم کمک شد