2777
2789
عنوان

دلم شکوند💔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 49 پست
توهم مامانت ناراحتت کرده؟ من ازش ناراحتمگسه ماهه بهم فشار میاره برا انجام کاراش جای تشکر و قدردانی ...

اره از اون دسته ادما هست وقتی بهش رو میدی سوارت میشه دلش میخواد تو همه چیز دخالت کنه سریع اخر یا شوهرم نشسته بودیم داشتیم یه کاری انجام میدادیم برگشت به من فحش داد گفت این کار نکن گفتم من خودم میدونم چیکار کنم دعوا گرفت منم الان باهاش قهرم بابام چند بار زنگ زد گفت بیا اشتی گفتم نمیام یعنی روانپزشکم گفت هرکی اذیتت کرد دورشو. خط بکشم منم که حرفوش کن دورشو خط کشیدم😐😂

غر زدن خوبه اما جاش مهمه اينجا فوري حس مظلوم بودن و حق به جانبي شديدي بهت ميدن ك بدتر غم عالم ميري ...

درسته

راه حل اینه که دیگه کمک نکنم طرف بفهمه ناحقی کرده؟

یا برم کمک کنم باز؟ با توجه به اینکه مادرمه

آخ قلبم یه چی میگه مغزم یه چیز دیگه

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احمقی بخوای دل بسوزونی رک گفتم کسیکه این حرف و بهت گفته یعنی فاقد احساسه بهت غرور ام چیز خوبیه

والا همینو بگو

فرض کن به مامانم بگم به چپم اتیش میگیره که😂😂

قربونت برم که اینقدرماهی که به مامانت کمک میکنی دستتومیبوسم من بچه هام پسرن البته کوچیکن الان ازعیدچهارمین باره امپول زدم توزانوم نبایدحرکت کنم کسی هم پیشم نیست مطمئن باش اسمان میبینه اسمان حساب میکنه واسمان جبران میکنه جمله ی دکترعزیزی بود

امیدوارم اونب ک دل منوشکوندبدتربن حالت ممکن دلش بشکنه

نه نه ببین نفرین نکن هیچوقت

نفرین خیلی بده

فقط و فقط بسپر به خدا 

همین کافیه

اره از اون دسته ادما هست وقتی بهش رو میدی سوارت میشه دلش میخواد تو همه چیز دخالت کنه سریع اخر یا شوه ...

ببین یه چیز بگم

با اینکه دل خودمم پره

ولی مادر فرق داره با بقیه

بنظرم یک ماه قهر طولانیه

البته من چون تو زندگیتون نیستم حق قضاوت ندارم

فقط اینو بگم حرمت پدر و مادر رو باید نگه داریم

هرچقدر بدی کنن زخم بزنن،بازم پدر مادرن...

قربونت برم که اینقدرماهی که به مامانت کمک میکنی دستتومیبوسم من بچه هام پسرن البته کوچیکن الان ازعیدچ ...

بعد از سه ماه گریه نکردن اشکمو دراوردی😢😢😢😢

اول از همه انشالله همیشه سلامت باشی💖

دومن که چقدر کامنتت قشنگ بود

چقدر نیاز داشتم یکی قدر دانی کنه ارم

کاش این جملرو این تشکرو از زبون مادرم هم میشنیدم

جمله ی شما دید منو تغییر داد واقعا

ببین یه چیز بگم با اینکه دل خودمم پره ولی مادر فرق داره با بقیه بنظرم یک ماه قهر طولانیه البته م ...

خیلی مهربونی دختر واقعا نمیدونم چ چرا مادرت بهت همچین چیزی گفته

خیلی مهربونی دختر واقعا نمیدونم چ چرا مادرت بهت همچین چیزی گفته

مهربونی از خودتونه😍💖

مامان من مغروره یکم

من امروز بد اخلاق شدم چون خسته شده بودم

این حس به مامانم دست داد دارم منت میزارم

برگشت این جملاتو گفت

منم ناراحت نشدم خیلی تا گفت به درک

این به درک لامصب هر سری آتیشیم میکنه

الهی مشکلت حل شه فقط تحت هیچ شرایطی ازدواج نکن ازدواج خوب نیست😐

مرسی عزیزم😘💖

نه من چون پدر مادرم زندگی زناشویی موفقی نداشتن و ندارن

باعث شدن گارد داشته باشم در مقابل ازدواج😢

بعد از سه ماه گریه نکردن اشکمو دراوردی😢😢😢😢 اول از همه انشالله همیشه سلامت باشی💖 دومن که چقدر ...

قربون دل مهربونت من‌ خودم خیلی هوای مامانمو دارم ولی الان ازاین سن وخیییلی قبلترش این قدرمحتاج اطرافیان هستم گاهی دلم میگیره ونگران آینده میشم من قدریه لیوان آب که دستم بدن میدونم خواهرم اینجابودگلوم میسوخت روم نشدبگم آب یاچایی بهم بده زیاد که میشه درخواستهاونیازهاواقعاادم خجالت زده میشه ممنون میشم برام دعاکنی زندگی پس اززندگی خانومه میگفت تووادی حق الناس اول حق پدرومادرموبررسی کردن ایشون هم تومریضی هم به پدرش رسیدگی کرده بودهم مادرش خلاصه حقی ازشون گردنش نبودومیگفت خیلی بهم کمک شد

قربون دل مهربونت من‌ خودم خیلی هوای مامانمو دارم ولی الان ازاین سن وخیییلی قبلترش این قدرمحتاج اطراف ...

حتما عزیزم کلی دعات کردم محتاجیم به دعا💖

انشالله انقدر که منو اروم کردی و انرژی مثبت دادی خدا صد برابرشو برگردونه بهت،الهی همیشه شاد و سلامت باشی ❤

منم مثل شمام روم نمیشه کمک بخوام

یه شب حمله بهم دست داده بود داشتم خفه میشدم بازم کسیو صدا نزدم بابام خودش متوجه شد رو به مرگم:)