2777
2789
عنوان

قرص کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 155126 بازدید | 41 پست

سلام دوستان عزیز

من این قرص کمر درست کردم. دو تا قرص، مورد، زرده تخم مرغ محلی و کمی زردچوبه.. اما خییییییلی سفت شد! مجبور شدم چهارتا زرده استفاده کنم و کمی هم گلاب بزنم. 

کسی اینجا استفاده کرده بگه چطوری میشه؟ 

سلام دوستان عزیز من این قرص کمر درست کردم. دو تا قرص، مورد، زرده تخم مرغ محلی و کمی زردچوبه.. اما خ ...

سلام شما قرص کمر رو استفاده کردین ؟ طریقه مصرف رو میشه به منم بگین ؟ ممنون میشم

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما قرص کمر رو استفاده کردین ؟ طریقه مصرف رو میشه به منم بگین ؟ ممنون میشم

سلام گلم. دوتا قرص کمر از عطاری میگیری، یه نر یه ماده. میذاری روی حرارت کم تا پوسته ش بترکه. (من توی این ظرفای مخصوص اسپند گذاشتمش روی گاز که نپره). بعد اون مغز سفید داخلشو پودر میکنی. یک قاشق چای خوری مورد پودر شده اضافه میکنی. (یا ب نسبت دو به یک با قرص کمر.. مثلا اگه دو قاشق پودر قرص کمر شد، یک قاشق مورد). دوتا زرده ی تخم مرغ محلی هم میزنی داخلش. 

قاطیشون میکنی. میذاری روی گودی کمرت. روش رو با یک پارچه ی ٱب ندیده میبندی. میتونی یه تیکه پارچه آب ندیده بذاری روش، بعد با شالی چیزی ببندی. دیگه میخوابی فرداش یا دو روز بعدش میری حمام میشوریش. 

دیگه اینکه توی بعضی دستورا یکم زردچوبه هم ب مواد اضافه میشه. 

همین

سلام گلم. دوتا قرص کمر از عطاری میگیری، یه نر یه ماده. میذاری روی حرارت کم تا پوسته ش بترکه. (من توی ...

مرررسی  ،ممنونم  ،چند روز این کار رو انجام بدیم خوبه ؟ در زمان پری انجام بدم یا فرقی نمیکنه ؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
فکر میکنم بعد پری انجام بدین بهتره یه جا نوشته بود ده شب ولی همون دو سه بار هم که انجام شه خوبه

مرررسی  ،ممنونم 

من ۴ تا قرص گرفتم اسیاب کردم با یه پیاله نخود یه پیاله لوبیا سفید یه پیاله حنا با یه پیاله مورد. شبی دوتا قاشق غذا خوری با زرده تخم. مرغ قاطی میکنم میبندم ب کمرم. البته تو پریودی دارم این کارو میکنم‌ من دو تا سقط داشتم یه ۱۲ هفته پارسال. یه ۲۲ هفته اول مرداد امسال. 

یه قرص نر و ماده ام با مغزیجات  و نبات قاطی کردم روزی ی قاشق میخورم .

این روش اشتباهه به نظرتون؟؟

ببخشید مورد چیه؟؟؟ من رفتم عطاری گفتم خودش یه ورق شکننده هست زرده اونو داده با دوتا قرص و یه پودر قهوه ای رنگه که نوشته باید با گلاب بجوشه!!!حالا مورد کدومشونه که باید کمتر بزنم؟؟

من ۴ تا قرص گرفتم اسیاب کردم با یه پیاله نخود یه پیاله لوبیا سفید یه پیاله حنا با یه پیاله مورد. شبی ...

عزیزم بچه دار شدی؟

منم دوتا سقط یکس ۸ هفته یکی ۲۰ هفته داشتم

خیلی نگرانم که نتوتن دوباره باردار شم،ای کاش از خودت خبر بدی

عزیزم بچه دار شدی؟ منم دوتا سقط یکس ۸ هفته یکی ۲۰ هفته داشتم خیلی نگرانم که نتوتن دوباره باردار شم ...

پارسال تیر ماه باردار شدم ولی ساک خالی بود بعد سقط شد . الان تو اقدامم توروخدا برام دعا کنین😢😢😢😢😘

طریقه استفاده از قرص کمر برای درمان کمردرد:

طریقه استفاده اینگونه می باشد که دو عدد قرص کمر را بر روی شعله گذاشته تا حرارت ببیند در اثر حرارت پوسته قرص شکسته می شود و میوه آن بیرون می آید. هسته میوه ها را در داخل هاون کاملا بکوبید و مقداری زرده تخم مرغ و کمی گلاب و زردچوبه و کمی زنجبیل به ان اضافه کنید. به صورت خمیر 10 دقیقه بر پشت خود و قسمت درد ماساژ داده و بمالید سپس بهتر است با یک پارچه نخی بسته شود. درد کمر را به صورت موضعی کاهش می دهد.

پارسال تیر ماه باردار شدم ولی ساک خالی بود بعد سقط شد . الان تو اقدامم توروخدا برام دعا کنین😢😢😢😢 ...

من ازمادربزرگم شنیدم قرص کمررومثل شیاف برداری خوبه برارحم وبارداری وتنظیم پریودحتی اگه ۱سال پریودنشدی ۳روزقرص کمربرداری ۲روزبعدش پریودمیشی من همیشه پریودنشدنی این کاذومیکنم کل عفونتتومیاره بیرون بایدنوار برداری برای بارداری هم قرص ویتاگنوس میگن خیلی خوبه البته قرص کمربرای کسایی که طبع گرم دارن خوب نیست چون بیشتربراسردی رحم خوبه رحم روهم گرم میکنه هم پاکسازی میکنه