2777
2789
عنوان

قرص کمر

155091 بازدید | 41 پست

دوستان ببخشید در مورد قرص کمر سوال داشتم که چطور استفاده میشه

من دارم لز قبل تو خونه یادمه میذاشتم رو اجاق. تا بترکه بعدش باید اسیابش کرد؟ بعد ترکیدن چیزی توش میمونه؟

نمیخوام از مامانم بپرسم چون میفهمه افتادم تو فکر بچه

اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم.....السلام علیک یا فاطمه الزهرا یابنت محمد (ص) یا غرت العین ارسول

گذاشتن قرص کمر از رسوم بسیار عالی است که تقریباً به فراموشی سپرده شده است. اثر این کار به زبان طبّ قدیم، « سفت کردن کمر» و به زبان طبّ امروزی، « بازتوانی رحم و تخمدانها » است که می تواند از بسیاری از اثرات منفی ناشی از بارداری و زایمان را پیشگیری کند. برای این کار یک جفت قرص کمر نر و مادّه را روی شعله کم گاز قرار دهید تا بترکند. مغز کرم رنگ آنها را خارج کرده با یک قاشق مربّاخوری آرد نخودخام و نصف قاشق مربّاخوری «مورد» آسیاب کنید. شب، قبل از خواب، این پودر را با زرده تخم مرغ خانگی خمیر کرده روی گودی کمر زن تازه زا بچسبانید، سپس روی آن یک پلاستیک فریزر کشیده کمر را ببندید. این کار را هر شب تا ۱۰ شب تکرار کنید. برای سهولت بیشتر از پودر قرص کمر که در بعضی عطّاری ها موجود است استفاده کنید. یعنی پودر قرص کمر یک قسمت، آرد نخودخام یک قسمت و مورد نیم قسمت را با هم مخلوط کنید. البته اگر ضمادی که به این ترتیب آماده می شود را روی یک پارچه کرباس آب ندیده گذاشته و روی کمر ببندید؛ اثربخشی بیشتری خواهد داشت.

طریقه استفاده قرص کمر : 

طریقه استفاده از قرص کمر اینکونه می باشد که یک قرص نر و ماده (قرص های نر بر روی قسمت تغذیه شونده حالت برجستگی دارند و قرص ماده در همان قسمت فرو رفتگی دارد و این دو مکمل هم اند .)را باید بر روی شعله گذاشت تا حرارت ببیند در اثر حرارت پوسته قرص شکسته می شود و میوه آن بیرون می اید . هسته میوه ها را در داخل هاون کاملا بکوبید و مقداری زرده تخم مرغ و کمی گلاب و زردچوبه و کمی زنجبیل به آن اضافه کنید . به صورت خمیر 10 دقیقه بر پشت خود و قسمت درد ماساژ داده و بمالید سپس بهتر است با یک پارچه نخی بسته شود . درد کمر را  به  صورت موضعی کاهش می دهد . 

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتن قرص کمر از رسوم بسیار عالی است که تقریباً به فراموشی سپرده شده است. اثر این کار به زبان طبّ ق ...

من شنیدم باید بخوریش که😲😲😲😲

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

ممنون خانما اره هر دو متداوله هم خوردن هم اینکه روی کمر میذارن

مرسی جواب دادین

اللّهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجّل فرجهم.....السلام علیک یا فاطمه الزهرا یابنت محمد (ص) یا غرت العین ارسول
ممنون خانما اره هر دو متداوله هم خوردن هم اینکه روی کمر میذارن مرسی جواب دادین

خواهش میکنم ایشالله صاحب یه نی نی تپلی وقشنگ بشی

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

هم میشه کمر بندازی 

هم اسیابکرده توی کاچی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

راستی یادتون باشه قرص کمر نر وماده داره باید از هر دو بگیرین تا مساوی باشه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خواهش میکنم ایشالله صاحب یه نی نی تپلی وقشنگ بشی

ایشالا عزیزم ایشالا خدا به هر کی آرزو داره نی نی سالم بده  

راستی یادتون باشه قرص کمر نر وماده داره باید از هر دو بگیرین تا مساوی باشه

ممنون عزیزم از نکته اتون  

برای باردارشدنه فقط؟ من تاحالا نشنیدم

فکنم برای محکم شدن کمر میگن استفاده کنید خوبه

من از خیلیا شنیدم 

اگه کمرددرم داشته باشین خوبه براش

بچه ها من سقط هفته ۴ داشتم از روز اول کمر درد داشتم مامانم میگه شاید کمرت شل بوده درسته این حرف علمی ...

اتفاقا منم یه سقط داشتم هفته های اول و چند نفرم ون موقع بم گفتن کمرت شل بوده منم برای همین خدا بخواد میخوام تو اقداما بعدی قرص کمرو استفاده کنم 

فکنم برای محکم شدن کمر میگن استفاده کنید خوبه من از خیلیا شنیدم  اگه کمرددرم داشته باشین خوبه ...

قرص کمر راروی اجاق گازبزارید تابسوزد بعداسیاب کنید وبازرده تخم مرغ و کمی گلاب و زردچوبه و زنجبیل خمیرمانند درست میشه وشماان راروی محل درد بگذاریدوبایک پارچه ببندیدبعدازیک ربع دردتسکین می یابد...

سوال دیگه ای داشتید می توانید به ایمیل من بفرستیدa.shkarami267@gmail.com