2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 63 پست
جاری من وقتی میبینه من کلیپ عاشقونه گذاشتم استوریم زودی اونم میذاره  یاوقتایی ک باهاش بازار می ...

من جاریم خو مرتب از خریداش بم میگه😂😂😂 من ایطو میپوشم من لباسام از دبیه من فلان لباس شوهرم از فلان جا اورد ..شوهرم فلان رژا برام اورد از فلان جا .. اصلا نمیدونم چرا فقط ایطو میگه بهم 😂😂

اصلا واسم عجیبه رفتارش باوجودیکه ۱۰سال ازم بزرگتره عین بچها حسادت میکنه و واقعا چیزی واسه حسادت ندار ...

من جاریم گرم میگیره اینا ولی حس میکنم از درون حسوده .. با اینک قیافش خوبه شوهرشم پولدارتزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جاریم خو مرتب از خریداش بم میگه😂😂😂 من ایطو میپوشم من لباسام از دبیه من فلان لباس شوهرم از فلان ...

باورت میشه عید من رفته بودم خونشون آورد لباساش نشونم داد چون همچی گرفته بودم غیر مانتو و شال و کیف وکفش 

بعد تا رسید ب مانتو شال و کیف و کفشش، گف اونو برده بودم خونه مامانم اینا خواهرم نگاه کنه مونده اونجا نگو فکر میکرده میرم کپی لباسای اونو میگیرم 😐

بعد من خواهرشوهرم رفته بوده برا اون نشون داده بود شب عید منو آورده بودن خواهرشوهرم گف سارا مانتوت خیلی خوشگل بود برا عروسی اونو بپوشیا گفتم عه سارا از خونه مامانت اینا آوردیش 😂😂😂

قیافش اون لحظه 🫠