2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 63 پست
مامانم تو آرایشگاه دیده بودش میگفت آرایشگره پرسیده حنابندونته بعد خندیده گفته نه عروسی برادرشوهرمو ب ...

جر دادن نمیخاد باید لذت میبردی که جلو همه نشون داد حسوده و داشته جر میخورده روز عروسیت😂😂😂

وای چقد زشت 😂😂😂😂

ببین دیگه تا چه حد خز و بی کلاسه تازه دائم پز منطقه یک زندگی کردنشو میده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین دیگه تا چه حد خز و بی کلاسه تازه دائم پز منطقه یک زندگی کردنشو میده

جاری منم هی پز میده شوهرم فلان ماشین داشت هی ما دستمون به دهنمون میرسه هی فلان ... درسته شوهرش پولداره ولی خوب پدر شوهرم پشتشه .. خلاصه خیلی پز میده هر وقت میبینتم ایطو میگه نمیدونم چرا این رفتار زشت داره؟

جاری من از بس سرو لباسو وسایل خونشو کپ من کرده بود باهاش کات کردم معتقدم کسی که تقلید میکنه اکثرا از حسودیه جوری شده بود که هر چی میخریدم قایم میکردم ، اگه ما مسافرت یه جایی میرفتیمو این نمیرفت قشنگ دق میکردو تو رومون میگفت من شوهرمو کلی دعوا کردم که شما رفتید ما نرفتیم😐 اصلا این اواخر انقدر حسادت میکرد که تو روم حسادتشو میگفت و نمیتونست به زبون نیاره ، تا میگفت دخترت چقد تپل شده که اصلا تپل هم نیست فرداش بچه مریض بود ، کلی خودمو شوهرم بهشون کمک کردیم شوهرم برادرشو گذاشت سر کار خونه نداشتن کلی وقت پیش ما بودن انقد انرژی منفی ازش میگرفتم در عوض اینهمه کاری که واسشون انجام میدادیم که دیگه ریختشو نمیخواستم ببینم کلا کات کردم باهاشون اعصابم آروم شد

جاری منم هی پز میده شوهرم فلان ماشین داشت هی ما دستمون به دهنمون میرسه هی فلان ... درسته شوهرش پولدا ...

کمبود داره دیگه از پایین به بالا رسیده یعنی تازه به دوران رسیده است

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کمبود داره دیگه از پایین به بالا رسیده یعنی تازه به دوران رسیده است

اره خانوادش پولدار نیستن .. ولی واقعا منم اون لحظه حس میکنم انگا ندید بدید بوده ب اینجا رسیده خو شوهرت وظیفشه برات بخره .. یا اون روز بهم پشت داد نشست روبرو مادر شوهرم باش حرف میزد ی حرفی ک منو شوهرم نشستیم متوجه نشیم .. اصلا اینک ایطو نشست بم پشت داد با این سنش جا خوردم

بنظرم رابطه با جاری زیاد جالب نیست.همون در حد سلام و علیک خونه مادر شوهر کافیه.

من باهاشون در ارتباط نیستم، یعنی صمیمی نیستم. وگرنه همه حسادت و رقابت و کارهای خاله زنکی میکنن.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶