2777
2789
عنوان

لطفاً کمک کنین

68 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

خیلی خلاصه توضیح بدم چون تو تاپیک های قبلی توضیح دادم🥲

من دی ماه سال پیش سقط کردم بدون هیچ دلیلی سقط فراموش شده بود و رشدش متوقف شده بود بگذریم بعد اون سیکل پریودم 22 روزه شد و مرتب بود تا آخر فروردین که الان 12 روزه عادت نشدم آزمایش دادم بتام نزدیک 4 بود و خب بیخیال شدم و قرص خوردم اما دریغ از یه قطره خون ...

ترسیدم و دوباره دیروز صبح زود بیبی زدم و مثبت شد حالا عکسش رو میزارم ... علائم بارداری رو دارم یعنی درد سینه و شکم و کمر و حالت تهوع و سردرد و تکرر ادرار و پریودمم عقب افتاده ... زیر 5 دقیقه خط رنگی زد قشنگ حالا نمی‌دونم تو‌ عکس دیده میشه یا نه!!

الان چیکار کنم نظر بدین🥲💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گفتم که تو عکس درست مشخص نمیشه کیفیتش پایینه اما خب انداخته تو عکس هاله ماننده اما با چشم خطش خیلی ک ...

انشاالله که مبارک باشه عزیزم  

ولی بنظرم دوباره آزمایش بده ممکنه کاذب باشه

آزمایش بده که مطمئن مطمئن بشی

انشاالله که مبارک باشه عزیزم     ولی بنظرم دوباره آزمایش بده ممکنه کاذب باشه آزمایش بده ...

آخه میدونی عزیز این سومین بیبی چکه که اینجوری میشه و من ۱۲ روزه تا الان عقب انداختم🥲 منی که مرتب شده بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز