2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست
برات عوارضی نداشته مثل ریزش مو یا ضعیف شدن بدن؟

نه 

من غذام کامله یعنی چیزی حذف نمیکنم ویتامین بدنم کم بشه 

فقط هله هوله و میان وعده و شیرینی نمیخورم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اره مهمونی میرم خوب میخورم غذا کلا سخت نمیگیرم به خودم  چون همیشه متغیره کارم و خونه موندنم سا ...

اینکه ثابت مونده وزنت خیلی خوبه باریکلا بهت

مرسی عزیزم جواب دادی

خیلی لطف کردی

منم شکموام و همیشه در حال رژیم

اینسری میخوام دیگه ثابت نگه دارم اگه خدا بخواد دیگه بسه رژیم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂🤧🤧🤧من خودم کیک و شیرینی میپزم تو خونه برا بچها

😂😂👌🏽👌🏽نوش جونتون

خوب مادر بحثش با زن مجرد فرق میکنه 

من برنامه غذاییه دست خودمه

البته مادرم عادتم داد به این سبک 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اینکه ثابت مونده وزنت خیلی خوبه باریکلا بهت مرسی عزیزم جواب دادی خیلی لطف کردی منم شکموام و همیشه ...

میدونی وقتی عادت میکنی دیگه اسمش رژیم نیست و برات سخت نمیشه

من ساعت ۶ گرسنم میشه قنگ یه وعده غذا میخورم

تا آخر شب که میخوابم بدنم سبک سبکه

حتی خوابت عمیق و بهتر میشه

صبح هم بیدار میشم تا دو ساعت چیزی نمیخورم چون میگن بدن شروع میکنه به سوخت و ساز و از چربی کبدت تغذیه میکنه واسه همین برای کبد هم خیلی خوبه

البته بدن با بدن متفاوته امیدوارم برای شما هم جواب بده

شیرینی کنار گذاشتن سخته واسم خیلی سخته😢

منم ده یازده روزه قند و شکر حذف کردم دلم تنگ شده 😩 تغییرم نکردم اصلا 🙁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

میدونی وقتی عادت میکنی دیگه اسمش رژیم نیست و برات سخت نمیشه من ساعت ۶ گرسنم میشه قنگ یه وعده غذا می ...

خیلی خوبه مرسی عزیزم

انشالله بدن منم عادت کنه من برای رژیم فستینگ ساعت ۱۲ تا ۸ رو فقط تونستم ولی مهمانی رفتنی خیلی اذیت شدم 

منم ده یازده روزه قند و شکر حذف کردم دلم تنگ شده 😩 تغییرم نکردم اصلا 🙁

ده یازده روز من برا نصف روز هم نمیتونم 🤧🤧

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
خیلی خوبه مرسی عزیزم انشالله بدن منم عادت کنه من برای رژیم فستینگ ساعت ۱۲ تا ۸ رو فقط تونستم ولی مه ...

۱۲ ظهر تا ۸ شب؟ یا هشت شب تا ۱۲ ظهر؟

هشت یکم دیره از هفت شروع کن ولی مهمونیا سخت نگیر 

ده یازده روز من برا نصف روز هم نمیتونم 🤧🤧

با کشمش و خرما هوسمو کم میکنم، اتفاقا بدترین زمانم انتخاب کردم چون خیلی دغدغه و استرس دارم 😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

۱۲ ظهر تا ۸ شب؟ یا هشت شب تا ۱۲ ظهر؟ هشت یکم دیره از هفت شروع کن ولی مهمونیا سخت نگیر 

وای من مهمونیا غذای خودم هیچ میخورم متاسفانه پس غذای بچهارو هم باید بخورم🤧🤧

وای من مهمونیا غذای خودم هیچ میخورم متاسفانه پس غذای بچهارو هم باید بخورم🤧🤧

اصلا این کار رو نکن 

معده آدم از نعمت خدا ارزشمندتره

من برم جایی غذا کمتر از نیاز میکشم بعد باز هم اضافه میکنم اگر اضافه موند میزارم باشه چون بدنم مهم تره

غذای بچه ها هم همیشه خواهر و زن داداشم اضافه میاد میریزن تو ظرف جداگانه بعد به بچه ها میدن 

با کشمش و خرما هوسمو کم میکنم، اتفاقا بدترین زمانم انتخاب کردم چون خیلی دغدغه و استرس دارم 😩

وای من بابا بچها براشون خوراکی میگیره برا منم باید بگیره مثلاً ظهر برنج بدون روغن برا خودم دم کردم ولی اون از در اومد بستنی دستش بود منم نتونستم بگذرم خوردم🤦🏼‍♀️

اصلا این کار رو نکن  معده آدم از نعمت خدا ارزشمندتره من برم جایی غذا کمتر از نیاز میکشم بعد ب ...

میگم حتی میوه هم تو زمان فست نمیخوری؟

وای من بابا بچها براشون خوراکی میگیره برا منم باید بگیره مثلاً ظهر برنج بدون روغن برا خودم دم کردم و ...

منم برای دخترم خوراکی و بستنی میخرم ولی نمیخورم خودم 😭 

میگم حتی میوه هم تو زمان فست نمیخوری؟

نه هیچی هیچی