2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ اونم روز شماری میکنی برای گلزار و کوچولوی تو شلوارش😂😂 چرا من اونو دنبال میکنم خاک‌تو مخم💔🤦

عجب بی شعوریه😐😂😂😂😂

منحرف😐😂

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

همینی ک این میگه 🥲😂💔 @niniyar_5 ‍  ( چقدر شبیه وقتایی شد ک می خوای یه چی بگی یه نفر دی ...

استارتر باید باشه چون نیست بحث میشه نمیتونه قفل کنه وقتی خودش بود تا بحث میشد قفل میکرد الان هم باید باشه تا برگرده تاپیک و ادامه پیدا کنه

خب الان یکیتون تاپیک جدید بزنین اسمشو همون بذارین هر کس بخواد هم با سرچ پیدا میکنه میاد تو تاپیکتون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

@niniyar_5     براتون تاپیکم زدم سلام مجدد استارترش معلوم نیست کی بیاد میشه ب خاطر بچ ...

نمیشه استارتر باید باشه که دعوا شد بحث شد قفلش کنه 

نمیشه استارتر باید باشه که دعوا شد بحث شد قفلش کنه 

نی نی یارررر

تو ک اینقدر مهربونیییی

من الان تاولو از کجا پیدا کنم؟

بابا بخدا جز خودمون هیچکی نمیاد اونجا

ما اونجا خاطره داریم نذارین تاپیک نیست شه😭💔

اگه دعوا شد دیگه بر نگردونین

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

استارتر باید باشه چون نیست بحث میشه نمیتونه قفل کنه وقتی خودش بود تا بحث میشد قفل میکرد الان هم باید ...

نی نی یار ۵۰۰۰ تا۶۰۰۰ صفحه بود💔

استارتر باید باشه چون نیست بحث میشه نمیتونه قفل کنه وقتی خودش بود تا بحث میشد قفل میکرد الان هم باید ...

آخه اصلا هیچ بحثی نیست و نبوده به خدا حتی اونا هم چیزی نگفتن فقط گزارش زدن 

نع اصلا نمیشه 

اون تاپیک ۲ سال می‌گذشت ازش 

۵۲۰۰ صفحه رفته بود جلو 

نزدیک ۶۰ هزار پست داشت 

اون تاپیک واسمون خیلی خاصه اصن فرق داره 

هر شاهکاری یه کپی بی ارزش داره و ما نمی خوایم اون کپی بی ارزش باشیم 

خواهش میکنم یه کاری برامون انجام بدید 🥲💔

@ازسارابپرس ‍  سلام  ببخشید امکان برگشت تاپیکی ک بی دلیل گزارش خورده هست؟

سلام

آره لینکش رو به نی نی یار بدین برمی گردونن.

تاپیک مدیریت مخارج هم زیاد گزارش می خوره و تعطیل میشه اما هردفعه برمی گردونن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

لینشکو از کجا بیاریم؟ الان دیگه تعطیل شده

توی اعلاناتتون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام آره لینکش رو به نی نی یار بدین برمی گردونن. تاپیک مدیریت مخارج هم زیاد گزارش می خوره و تعط ...

سلام استارترش درخواست میکنه و برمیگرده