2777
2789
نی نی یارررر تو ک اینقدر مهربونیییی من الان تاولو از کجا پیدا کنم؟ بابا بخدا جز خودمون هیچکی نمیا ...

تاپیک بزنین ببینین کسی باهاش درارتباط نیست یا تو امضاش لینک ناشناس نذاشته؟ اخه دعوا بشه میخوایین چکار کنین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

چطور خب ؟ عزیزم میشه توضیح بدی‌؟ اون تاپیک خیلی برامون مهمه 🥲💔

اگر توی آن تاپیک:

کسی شما رو لایک کرده یا ریپلای کرده یا تگ کرده

⬇️

بزنین روی آن اعلان ⬅️ می روید توی آن تاپیک تعطیل شده ⬅️ بعد دیگه راحته ⬅️ آن بالای صفحه لینک رو کپی می کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام استارترش درخواست میکنه و برمیگرده

سلام

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

تاپیک بزنین ببینین کسی باهاش درارتباط نیست یا تو امضاش لینک ناشناس نذاشته؟ اخه دعوا بشه میخوایین چکا ...

به خدا تو اون تاپیک هیچکس جز خودمون چند نفر نیستیم 

وقتی بروز هم میشه اگه یه نفر بیاد چیزی بگه 

ما چیزی نگفتیم 

چون نمی خواستیم تاپیک بره رو هوا 

اصن هیچکس نمیاد ک دعوا شه 

این بارم فقط گزارش زدن بحثی نبوده به خدا

تاپیک بزنین ببینین کسی باهاش درارتباط نیست یا تو امضاش لینک ناشناس نذاشته؟ اخه دعوا بشه میخوایین چکا ...

کسی باهاش در ارتباط نیست 🥲💔

به خدا اصن دعوا نمیشه

ببخشید سارا مزاحمت میشم  لینک رو پیدا کردم ولی میخوام اینجا بفرستم واسه نی نی یار میگه شما مجو ...

لینک باید به صورت مشکی این جا باشه.

یا توی خصوصی براشون بفرستین.

بچه هامون دعوا نمی کنن نی نی یاررر

خیلی وقته اینجوری می گذرونیم

مرسی ازتون

ما لطفتون رو فراموش نمی کنیم❤

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق

ممنون

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋