2777
2789
عنوان

واقعا قضیه چیه

95 بازدید | 15 پست

من تو مدرسه ای که کار میکنم از هر ۱۰ تا دانش اموز ۲ تاش شاید واقعا درست تربیت شدن بقیه اصلا نمیدونم چه طوری توصیف کنم اکثر هم بچه های طلاق اخه‌چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های طلاق درست تربیت نمیشن؟

دختر دایی دارم بچه طلاق ادبش نامبروانه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

مدارس غیر انتفاعی همینه 

جدااا منم همبن فکر میکنم اصلا نمیدونی چه وضعیه یکی از اولیا  ۴ بار ازدواج کرده یعنی بچه هه داغون اون یکی پدرش خیانت کرده اوفف حالا اینا میگیم خانواده مشکل داره ولی اون ۶ایی که مشکل ندارن چرا حاظر به جواب بی ادب تند خو به معلم گفته بودن برو گم شو

اتفاقا بعضا بجه هایی که تو محیط تنش و دعوا بزرگ میشن اوضاعشون به مراتب بدتر از بچه های طلاق هست

بچه ی طلاقی که یکی از والدینش سرپرستیشو قبول کردن قطعا اوضاعشون بهتر از کسایی هست که پدرومادر ولش کردن برا پدربزرگو مادر بزرگش

خدایا شکرت

اتفاقا بعضا بجه هایی که تو محیط تنش و دعوا بزرگ میشن اوضاعشون به مراتب بدتر از بچه های طلاق هست

درسته

انقد مادرش براش وقت میزاره و درست باهاش حرف میزنه و رفتار میکنه ک ادم لذت میبره از برخورد دخترش

اما بشخصه دیدم بچه هایی ک پدر مادر بالاسرشونه اما گستاخ و وقیح باراومدن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

جدااا منم همبن فکر میکنم اصلا نمیدونی چه وضعیه یکی از اولیا  ۴ بار ازدواج کرده یعنی بچه هه داغو ...

حالا مدرسه دولتی باشه همون معلم میتونست بچه رو از مدرسه پرت کنه بیرون،ولی چون غیر انتفاعیه و معلما به بودنِ دانش اموزا و پول شهریشون نیاز دارن مجبورن تحمل کنن

خدایا شکرت

حالا مدرسه دولتی باشه همون معلم میتونست بچه رو از مدرسه پرت کنه بیرون،ولی چون غیر انتفاعیه و معلما ب ...

دقیقاا مشکل همینه من از وقتی تو مدرسه کار میکنم از:هرچی دانش آموزه فراری شدم. 

دقیقاا مشکل همینه من از وقتی تو مدرسه کار میکنم از:هرچی دانش آموزه فراری شدم. 

دولتی اینجوری نیست به نظرم

چون معلما بیشتر دستشون بازه.شما به مادرِ اون بچه که فحش داده بگو بیاد مدرسه،میاد اونجا شرف همه رو میبره و میره

مادرای دانش اموزا جدیدا خیلی از معلما طلبکارن  و ارثِ پدرشونو میخوان.

دلیلِ این رفتارا فقط مادر و پدران که معلم رو جلو بچه بی ارزش میکنن.

قبلا ما بیشتر از پدرومادرمون از معلمو مدیرا میترسیدیم.

خدایا شکرت

دولتی اینجوری نیست به نظرم چون معلما بیشتر دستشون بازه.شما به مادرِ اون بچه که فحش داده بگو بیاد مد ...

ای خدا حرف دلمو زدی من یادمه وقتی معلم ازم ناراضی بود وقتی مادرم می‌فهمید طرف معلم ومیگرفت یعنی تو مدرسه از:معلم چوب می‌خوردیم تو خونه هم از مادر البته من بی ادب نبودم فقط بابت نمره کم معلم اعتراض میگرد