2777
2789
مذهبی هستی مهربون چشم ابرو مشکی خودتو درگیر چیزایی میکنی که اصلا نیازی نیست بهشون فکر کنی.دوست داری ...

@starnight11 سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت له من چیه؟هدف و قصدش چیه؟من چه زمانی با چه کسی با چه مشخصات ظاهری و شغلی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابته تو تایپکام بود 🙂 ولی اگه بگی کسی ک حس میکنم روم کراشه چ ویژگی هایی داره کارت درسته😁 ایا واقعا ...

جدی؟؟ نگا نکردم😂علاقه داره بله

قد بلند هست مثلا بین ۱۷۵ تا ۱۸۵ 

موهای مشکی و دماغ قلمی 

عینک میزنه یا چشماش یکم ضعیفه 

مهربونه و از لبخند ها و نگاهش حس علاقه میگیری

ریش نمیزاره

بله دوست داره ولی هنوز دو دله که پیشنهاد بده انگار خجالت میکشه یا بخاطر رفتارت ترس رد شدن داره

جدی؟؟ نگا نکردم😂علاقه داره بله قد بلند هست مثلا بین ۱۷۵ تا ۱۸۵  موهای مشکی و دماغ قلمی  ...

وای خیلییی خوووبی😍😍 همش درسته جز عینک 

تروخدا بگو امسال چی قبول میشم بازم پیرا میارم امسال میرم دانشگاه؟؟

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
جدی؟؟ نگا نکردم😂علاقه داره بله قد بلند هست مثلا بین ۱۷۵ تا ۱۸۵  موهای مشکی و دماغ قلمی  ...

چکار کنم بهم نزدیک شه ممکنه دیگه نبینمش ؟ جواب بده  لطفا 

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
وای خیلییی خوووبی😍😍 همش درسته جز عینک  تروخدا بگو امسال چی قبول میشم بازم پیرا میارم امسال م ...

شاید چشمش در حد نیم نمره ضعیفه کم ممکنه ندونی بعد ک بهت گفت بیا بگو بهم😁😁😁پیرا میاری ازاد غرب کشور ممکنه دولتی بیاری ک نمیبینم بری