2777
2789
مذهبی هستی مهربون چشم ابرو مشکی خودتو درگیر چیزایی میکنی که اصلا نیازی نیست بهشون فکر کنی.دوست داری ...

@starnight11 سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت له من چیه؟هدف و قصدش چیه؟من چه زمانی با چه کسی با چه مشخصات ظاهری و شغلی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ابته تو تایپکام بود 🙂 ولی اگه بگی کسی ک حس میکنم روم کراشه چ ویژگی هایی داره کارت درسته😁 ایا واقعا ...

جدی؟؟ نگا نکردم😂علاقه داره بله

قد بلند هست مثلا بین ۱۷۵ تا ۱۸۵ 

موهای مشکی و دماغ قلمی 

عینک میزنه یا چشماش یکم ضعیفه 

مهربونه و از لبخند ها و نگاهش حس علاقه میگیری

ریش نمیزاره

بله دوست داره ولی هنوز دو دله که پیشنهاد بده انگار خجالت میکشه یا بخاطر رفتارت ترس رد شدن داره

جدی؟؟ نگا نکردم😂علاقه داره بله قد بلند هست مثلا بین ۱۷۵ تا ۱۸۵  موهای مشکی و دماغ قلمی  ...

وای خیلییی خوووبی😍😍 همش درسته جز عینک 

تروخدا بگو امسال چی قبول میشم بازم پیرا میارم امسال میرم دانشگاه؟؟

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
جدی؟؟ نگا نکردم😂علاقه داره بله قد بلند هست مثلا بین ۱۷۵ تا ۱۸۵  موهای مشکی و دماغ قلمی  ...

چکار کنم بهم نزدیک شه ممکنه دیگه نبینمش ؟ جواب بده  لطفا 

تنها ترین لحظه ی انسان اونجاست که خودش ب خودش میگه ؛ اشکال نداره درست میشه (:
وای خیلییی خوووبی😍😍 همش درسته جز عینک  تروخدا بگو امسال چی قبول میشم بازم پیرا میارم امسال م ...

شاید چشمش در حد نیم نمره ضعیفه کم ممکنه ندونی بعد ک بهت گفت بیا بگو بهم😁😁😁پیرا میاری ازاد غرب کشور ممکنه دولتی بیاری ک نمیبینم بری