2777
2789

ممکنه بی بی چک منفی باشه ولی باردار باشم؟؟؟دوبار گذاشتم منفی بود ولی ۸ روز پریودم عقب افتاده

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی

ازمایش بده

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون پریام بهم ریختس نمیدونم چقد عقب انداختم.یکبار 28 روزس یکبار 30.الان 34سیکلمم.صبح بی بی زدم منفی بود نمیدونم داستان چیه

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
اگر از موعدت گذشته احتمالش خیلی کمه که خطا داشته باشه مگه اینکه خیلی زود گذاشته باشی

پس چرا نمیشم؟

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی

سابقه تتخیر نداشتی؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

در اولین فرصت برو دکتر تا برات آزمایش بنویسه اگر بازم منفی باشه، معمولا سونو‌ انجام میدن تا علت مشخص بشه

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

اخه معمولا ماه های اول اقدام تاخیر پریود اتفاق میفته

اگه جلوگیری داشتی نمیدونم تاخیر از چیه اما احتمالش خیلی پایینه باردار باشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اصلا اقدام نداشتم جلوگیری طبیعی

من سه بار بیبی زدم منفی بود ولی باردار بودم...!!! 

مردم تو کشورهای ديگه وکیل خانوادگی پزشک خانوادگی مغازه خانوادگی دارن ما اینجا....... بی نهایت فضول خانوادگی داریم 
من سه بار بیبی زدم منفی بود ولی باردار بودم...!!! 

چند روز عقب انداختین گلم که بی بی منفی میشدو رفتین آزمایش

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏