2777
2789
عنوان

بچه ها ممکنه بی بی چک منفی باشه ولی باردار باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 31 پست
من سه بار بیبی زدم منفی بود ولی باردار بودم...!!! 

اقدام داشتین؟

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جلوگیری طبیعی بود شک کردم دوهفته صبر کردم منفی بود سه هفته صبر کردم منفی بود هفته چهارم هم زدم منفی بود آخر هفته زدم با ناباوري دیدم مثبته تازه بعدشم ک شک کردم قرص خوردم ولی خوب انگار اثر نکرد 😯

مردم تو کشورهای ديگه وکیل خانوادگی پزشک خانوادگی مغازه خانوادگی دارن ما اینجا....... بی نهایت فضول خانوادگی داریم 
نه جلوگیری طبیعی بود شک کردم دوهفته صبر کردم منفی بود سه هفته صبر کردم منفی بود هفته چهارم هم زدم من ...

😐😐😐😐

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
نه جلوگیری طبیعی بود شک کردم دوهفته صبر کردم منفی بود سه هفته صبر کردم منفی بود هفته چهارم هم زدم من ...

یعنی بعد از یکماه از پریودت مثبت شد😲

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
چند روز عقب انداختین گلم که بی بی منفی میشدو رفتین آزمایش

از اول شک کردم تا دوهفته بعد زمان پریودم عزیزم وقتی بیبی مثبت شد 

مردم تو کشورهای ديگه وکیل خانوادگی پزشک خانوادگی مغازه خانوادگی دارن ما اینجا....... بی نهایت فضول خانوادگی داریم 

به سلامتی بیاد بغلت نی نی ناز نازی😆

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

آره واسه همینم زمانی فهمیدم ک خیلی ديره اوف 

حالا اگه شما دوس دارين باردار باشين ک ایشالا آزمایش مثبته اگرم میخواید مثل من شوک نشین ایشالا منفیه 😂ایشالا هرکیم دوس داره مامان شه خدا بهش ی نینی خوشگل و سالم بده 😘

در اولین فرصت برو دکتر تا برات آزمایش بنویسه اگر بازم منفی باشه، معمولا سونو‌ انجام میدن تا عل ...

خوشگلم ماه پيش من كلأ پريود نشدم در حالي كه پريودهام در حد ساعت منظمه هر ماه پنجم ميشم خرداد فكر كردم باردارم كل ماه پري نشدم عوضش تير از پنجم لك بيني داشتم تا نهم از اون روز خونريزي شروع شد

جالبش اينجاست كه فكر كردم حاملم 

اما رفتم سونو واژينال گفت يه كيست ١سانتي داري

هيچي اميدهام نا اميد شد دوباره از تير تو اقدام بودم

نميدونم الان چه خبره هنوز كه خبري از پري نيست

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
حالا اگه شما دوس دارين باردار باشين ک ایشالا آزمایش مثبته اگرم میخواید مثل من شوک نشین ایشالا منفیه ...

منم خيلي دوس دارم مامان شم دوستم. خييييييييييييليييييييييييي

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
خوشگلم ماه پيش من كلأ پريود نشدم در حالي كه پريودهام در حد ساعت منظمه هر ماه پنجم ميشم خرداد فكر كرد ...

انشاا...که بزودی مامان بشی عزیز جان

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.