2777
2789
عنوان

زن داداشم به داداشم خیانت کرده

6908 بازدید | 193 پست

خانوما کسی هست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟

زن داداشم با مرد دیگه ای چت میکرده

که داداشم متوجه شده و بهش گفته بده گوشیتو چک کنم

حاشا کرده 

ولی داداشم پیامارو دیده

حالا دختره میگه اون خطی که ما شک داریم باهاش پیام داده دست مادرشه و ب اسم مادرشه  و یک ماهیه که دستش نبوده اون خط

و خطو تلگرامو واتساپو ایتا و کل برنامه های اون خط هم تحویل مادرش داده

و ی خط دیگه روشن کرده 

داداشمم گفته نه تو با این خط بهم پیام میدادی همین چند روز اخیر 

گفته نه و حاشا کرده که مال مادرم بوده پیام دادم

سوال من اینه ک ما چطور میتونیم ثابت کنیم وقتی دست کس دیگست خط؟؟که بخوای پرینتشو در بیاریم

ایا اگه بریم شکایت کنیم مادرش شاکی میشه؟

یا اصلا وقتی خط مال یکی دیگست میتونیم کاری کنیم؟

کسی هست تو این مورد راهنمایی کنه

ماه پیشونی  

هیچ کاری جز شکایت و حکم دادگاه نمی‌تونید بکنید مگر اینکه مادرش خودش پرینت بگیره براتون

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیدونم

ولی همین که با همین خط به همسرش پیام میداده میتونه مدرک خوبی باشه برای اثبات اینکه از اون خط استفاده میکرده

بنظرم با یه وکیل مشورت کنید حتما

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

بگو میخواستی کثافت کاری کنی شوهر کردنت چی بود ! 

فقط خواستی از خونه بابات فرار کنی 😏

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**