2777
2789
عنوان

هم چشمی و پز بلای زندگی؟!

234 بازدید | 18 پست

بنظرتون چند درصد از این آدمایی که میان ماشین مدل بالاتر میگیرن بخاطر کارایی ماشینه و بخاطر این نیست که نشون بدن ماشین مدل بالا دارند؟؟؟ نمیخوام برم سمت ماشینای خارجی که کیفیت داره مثالم واسه همین تولید داخله مثلا طرف میره وام میگیره یا هرچی که 206 بگیره با اینکه مثلا کوییک هم کار 206 رو انجام میده یا کل خرجای دیگه مثل همین مبل یا تلویزیون ...

بنظرتون اگه شما و خانوادتون تنها خانواده ای بودید که توی ایران زندگی میکردید بازم اینقدر درگیر ظاهر زندگیتون بودید؟ 

تو زندگیمون خداروشکر همه چی داریم و فقط هم بخاطر رفاه خودمون هست 

هم ماشین خارجی خوب داریم هم ویلای استخردار و گوشی آیفون و.....

و همش هم بخاطر دل خودمون هست که حال کنیم و لذت ببریم از زندگیمون😁

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

افرین

دنیای الان شده دنیای مقایسه

حتی کسایی ک واقعا نمیخوان اینجوری باشن، باز ناخوداگاه دارن تحت تاثیر این جو قرار میگیرن

بعضی وقتا ب این فکر میکنم اگ هیچ چیزی از شرایط زندگی هیچکسی نمیدونستیم چقد زندگیامون ارامش و خوشی بیشتری داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولا بحث پز نیست وقتی پول داسته باشم دوست دارم ماشبن خارجی سوار شم لباس مارک بپوشم رستوران لاکچری برم مسافرت انچنانی برم و....برا خودم زندگی کنم کاری به کسی نداشته باشم اگرم پول نداشتم به داشته هام قانع باشم چون فوقش هفتاد سال عمر کنیم بعد شصت دیگه زندگی نمیکنی پیریه بهتره از داشته هایمون استفاده کتسم

کسی که ۲۰۶ میگیره که دیگه برای پز دادن نیست😐

بخاطر اینه که میخواسته ماشینی با کارایی بهتر داشته باشه

اونی هم که ماشین مدل بالا میگیره اگه بااصالت باشه خب وقتی پول داره چرا باید بره مثلا پژو پارس بخره درحالی که میتونه لندکروز یا بی ام و داشته باشه؟!

عده دیگه ای هم که ماشین مدل بالا دارن بله درست میفرمایید برای چشم و هم چشمی بوده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
تو زندگیمون خداروشکر همه چی داریم و فقط هم بخاطر رفاه خودمون هست  هم ماشین خارجی خوب داریم هم ...

خدا بیشتر بهتون بده ، ولی اگه هیچکسی آیفون نداست اگه اینقدر تبلیغات نبثد اگه آیفون نماد سرمایه داری نبود و امثالهم بازم برات مهم بود بخریش؟؟ مسافرت بحثش جداست ...

منم نطر دیگرون برام مهم نیست ولی کیفیت بالای زندگی برام مهمه

کیفیت بالای زندگی تحت تاثیر تبلیغات احیانا نیست؟ کی تایین میکنه کیفیت چیه؟ اگه این کیفیت باعث راحت بودنت بشه خوبه ولی چقپر این خرج ها باعث راحت بودن میشه؟

کسی که ۲۰۶ میگیره که دیگه برای پز دادن نیست😐  بخاطر اینه که میخواسته ماشینی با کارایی بهتر دا ...

صحبتم این بود که اگه اون خرج باعث یک درصد راحتی خودمون نشه و واسه پز باشه