2777
2789
عنوان

هم چشمی و پز بلای زندگی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 18 پست
خدا بیشتر بهتون بده ، ولی اگه هیچکسی آیفون نداست اگه اینقدر تبلیغات نبثد اگه آیفون نماد سرمایه داری ...

وا😐بعضیا اره صرفا دنبال پز عالی جیب خالی ان ولی خیلیای دیگه هم خب دارن ترجیح میدن اون چیزی که امکانات و کیفیت بالاتری داره رو داشته باشه

وقتی یه ماشین بهتر هست چرا به همونی که داری راضی بشی داری برو یه بهترشو بگیر...همه چیز خیلی نسبیه نمیشه هر کی هر چی داره بگی داره پز میده...من ببینم کسی از کلمه پز حتی استفاده میکنه به چشمم خیلی بی لول میاد

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بیشتر بهتون بده ، ولی اگه هیچکسی آیفون نداست اگه اینقدر تبلیغات نبثد اگه آیفون نماد سرمایه داری ...

مرسی 

بله برام مهم بود

چون گوشیای دیگه رو هم امتحان کردم و ایفون از نظر کیفیت حرف اول رو میزنه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

به پز ربط نداره آدم  وقتی پولداره چرا خرج نکنه بهترین شو بخره ؟ آدم پول درمیاره که خرج کنه 

کسی که نداره بحثش جداست ولی وقتی داری باید خرج کنی 

الان گوشی ۱۰۰ ملیونی ایفون کاریش با گوشی ده تومنی یکیه؟ نه ایفون کلی مزایا داره 

الان ماشین بنز با پراید یکیه ؟ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️