2777
2789
عنوان

حالم بده

109 بازدید | 19 پست

حالم بده کسی که دوسش داشتم ولم کرد رفت 

هرکسم تا حالا اومده تو زندگیم خیلی ادعاش می‌شده دوسم داره خانواده ها میدونستن حینی که با من بود رفت عقد کرد سنم میره بالا دیگه کم آوردم همش فکر اینم خودمو خلاص کنم من چقدر به ذوق جهیزیه میخریدم برا زندگیم وسیله میخریدم ولی الان یه دختر تنها و گوشه گیر شدم دیگه حتی نمیتونم با آدم جدید آشنا شم بشناسمش دوسش داشته باشم اصلا نمیتونم یکی اصرار داره بیا ببینمت هیچ حسی بهش ندارم نمیدونم حس مرگ دارم حقم نبود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر قشنگم ...تو حق داری ناراحت باشی جیگر ولی مردی ک الان پشتتو خالی کرد مرد زندگی نیست اشتباه ما خانما اینه که تو مجردی مینالیم سنمون رفته بالا مجردیم و تو متاهلی میفهمیم چقدر کم جوونی کردیم ..

اگر باهاش ازدواج میکردی جدا میشدی خوب بود؟ نیمه پرو ببین ..به خودت برس شاد باش از خدا بخواه بهت میده هممون گاهی دچار عشق اشتباهی شدیم...

ولی قلبمونو ترمیم کردیم چون به خودمون عشق بدهکاریم .بسه ناراحتی دست بزار رو زانوت و پاشو 

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

نمیدونم 

در اگر بر تو ببند مرو و صبر کن انجا ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند ، و اگر بر تو ببند همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند ❤️

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

نمیدونم 

اینجوری به قضیه نگاه کن 

آدم های اشتباه یا اصلا درستی انتخاب کردی ولی برای تو درست نبودن .

یه نفر شاید بهترین مرد دنیا باشه ولی برای تو بهترین نباشه .

ایراد از تو نیست .

تو یه دختر دوست داشتی هستی که لایق اینه بهش عشق ورزیده بشه .

قلبش پر بشه از پروانه های رنگی رنگی .

مردی که همین الان در رو باشه ، همون ۱۲۴ هزار بار شکر که باهاش ازدواج نکردی دختر خوب .

حق داری ناراحت باشی .

حق داری از عالم و عالم طلبکار باشی .

حق داری بی حوصله و نا امید باشی .

ولی حق نداری به افکار خود کشی توجه کنی .

شکست عشقی چیزیه که تقریبا تمام خانوما یه بار تجربش کردن متاسفانه …

توکل کن به خدا و بخواه ازش که دلتو آروم کنه .

یادت نره «یه ازدواج دیر بهتر از طلاقه»

براش عجله نداشته باش .

اول خالی شو از هیجانات ، بعد به کیس های بعدی منطقی نگاه کن💙

سنجاب کوچولو