2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زمان ابو علی سینا میگفتن کالبد شکافی و درمان بدن بیمار با روش جراحی سحر و جادو است و طرف باید میمرد از مریضی اگرم کسی درمانش میکرد میشد جادوگر و ساحر و اعدام‌میشد.۱۰۰۰ سال پیش دقیقا.آیا هنوز به سحر جادو اعتقاد دارین ؟؟؟ خیلی عجیبه

باور دارم  ولی برای خودم اتفاقی نیفتاده  طلسم کردن و باطل طلسم کردن کار هر کسی نیست

طلسم چیه خواهر بیخیال تروخدا . اونی که طلسم میگیره و انجام میده بره برا خودش بگیره ببینیم 

چون خودم گرفتم ولی آخرعاقبت نداش

یکی از دوستام به شدت به اینچیزا اعتقاد داشت عاشق پسر خالش بود بخداااا ۱۰۰ میلیون خرج طلسم و این چرندیات کرد طرف ککشم نمیگزید آخرشم رفت یکی دیگرو گرفت 

خدا توی قرآن گفته سحر و جادو وجود داره ...مگر اینکه بشر منکر قرآن باشه و قبول نداشته باشه

شاید منظور از سحر و جادو در قران چیز دیگه ای باشه.نه رمالی و چرت و پرت نوشتن روی کاغذ و این خرافات. 

قرآن کتاب بزرگ و پر از مفهوم و ایهام هست. ما درست نمیدونیم منظور از سحر جادو در قران چی بوده متاسفنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز