2777
2789
طلسم چیه خواهر بیخیال تروخدا . اونی که طلسم میگیره و انجام میده بره برا خودش بگیره ببینیم 

خب من چیزی با چشم خودم (در مورد خودم نبوده )دیدم که گفتنش تو نی نی سایت مجاز نیست چون ظرفیت ها متفاوته (پس نمیتونم از اساس منکر بشم)

ولی بله اکثر کسانی که الان این ادعا ها رو دارن کاسبی راه انداختن برای خودشون کلا نباید دنبال این چیزا رفت

کارهپ هر کسی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من چیزی با چشم خودم (در مورد خودم نبوده )دیدم که گفتنش تو نی نی سایت مجاز نیست چون ظرفیت ها متفاو ...

خیلیا میگن چیزی دیدن ولی چرا من نمیبینم؟ دنبالشم بودم ببینم چیه زیااااد

کجای قران نوشته؟ لطفا اگر میدونی سوره رو به من بگو بخونم فارسیشو ببینم برداشت شخصیم چی میتونه باشه.

آیه 102 سوره بقره در مورد سحر و جادو اشاره داره و در مورد فرشته هاروت و ماروت هم که چرا نازل شدن بیان کرده 

تفسیرش رو توی نت بخون خیلی زیباست

میگم دیگه کار هر کسی نیست واقعا چیز نادریه 

اون کسی که منم ازش صحبت میکنم الان در قید حیات نیست 

واقعا دنبال این چیزا نرو 

یکی از اون ایه ها  هم ۱۰۲ سوره بقره است تا جایی که من میدونم

میگم دیگه کار هر کسی نیست واقعا چیز نادریه  اون کسی که منم ازش صحبت میکنم الان در قید حیات نیس ...

بله دیدم درمورد شیطان و جادو کردن مردم گفته.به نظرم جادو کردن منظور گول زدن بوده.

اگر بری دنبالش عواقبش رو میبینی 

اما شما که میگید نمیبینی چون پیگیرش نیستی و برای حل مشکلت دنبال دعانویس و...نمیری  وکار درست همینه که به خدا توکل کنی نه دعانویس

آیه 102 سوره بقره در مورد سحر و جادو اشاره داره و در مورد فرشته هاروت و ماروت هم که چرا نازل شدن بیا ...

بله دیدم جادوی شیطان بر مردم برای کافر کردنشون.شاید منظور گول زدن ماهرانه ی شیطان بوده که جادو گفته شده

اگر بری دنبالش عواقبش رو میبینی  اما شما که میگید نمیبینی چون پیگیرش نیستی و برای حل مشکلت دنب ...

من ۱۰ ساله پیگیر این موضوع ها بودم .حتی توی سفرم به کردستان هم پیگیر شدم.هیچی جز خالی بندی های یک ادم ماهر و زبر دست نیست همین.

بله دیدم درمورد شیطان و جادو کردن مردم گفته.به نظرم جادو کردن منظور گول زدن بوده.

نه جادو فرق میکنه 

ایه رو خوندین خود کلمه سحر اومده کامل و اتفاقاتی که بواسطه اش می‌افتاده

در قران گول زدن بیشتر وسوسه عنوان شده مثل سوره ناس

بله دیدم جادوی شیطان بر مردم برای کافر کردنشون.شاید منظور گول زدن ماهرانه ی شیطان بوده که جادو گفته ...

اینایی که جادو و سحر میکنن احضار روح یا جن هست که توسط اونا روی زندگی بقیه اثر میذاره

من ۱۰ ساله پیگیر این موضوع ها بودم .حتی توی سفرم به کردستان هم پیگیر شدم.هیچی جز خالی بندی های یک اد ...

بله یه عده فریب میدن ولی واقعیت داره واونهایی که به واقع اینکارو انجام میدن تاثیر میذاره