2777
2789
عنوان

بچه ها اگه پسری اینو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نباید بخپاد ببیننش😐 تو خوشت میاد فامیلات با دوس پسرت ببیننت؟ 

نه من خوشم نمیاد قطعا ولی خب اون پسره. میدونی منظورمو صورت قشنگی نداره پسر بخواد استرس همچین چیزیو داشته باشه. بعدم مگه ۲۴ای فامیلاش تو اون کافه‌ن از کجا معلوم ببینن اصن. بعدم میشه هزار دلیل آورد که اصلا دوست نیستیم مردم چکار دارن آخه.

سه بار مخالفت مگه چه مشکل حادی داشت داماد؟ 

بابام با ازدواج من مخالف بود چون همین یدونه بودم😙دوس نداشت حالا حالا ازدواج کنم کلی هم شرط و شروط گذشات برای شوهرم اتفاقا مادرشوهرمم به بابامم میگفت مگه پسرم چشه 

سال قبل دو بار رفتیم دیت هربار بعدش کات کردم به همین دلیل که انتظار داره حرف خودش باشه. مثلا میگه بس ...

ولی خب خودت بهتر از هرکسی میتونس تصمیم بگیری و هرچی احساست میگه همون درشته ، یعنی با توجه همه رفتاراش از قبل تا اللن بهتر میتونس رفتارا و کارات مدیریت کنی ، ولی خب اینجور ک بنظر میاد شما چندسالع باهم در ارتباطید و هی کات میکنید. مطمینید اصلا پروسه شناخت و اشنایی داره صورت میگیره؟ شما پارسال دوبار دیت رفتین و کات شده . الان دوباره حرف میزنید ؟ چرا ؟ 

بعد هنوزم دوران اشناییه ؟ 

و همیشه هم معضلتون دیت و قلدر بازیایه اونه .. بنظرم دوران اشنایی فقط ۳ ماهه .. دیدید اوکید بگو با خانواده بیاد جلو . اوکی نبود کلا از فاز دوستی بیا بیرون . مطمینی قصدش واقعا ازدواجم هست ؟

ولی خب خودت بهتر از هرکسی میتونس تصمیم بگیری و هرچی احساست میگه همون درشته ، یعنی با توجه همه رفتارا ...

هربار فقط دو هفته صحبت میکردیم و من کات میکردم. چون رفتارشو اصلاح نمیکرد و خودمم بدلیل مشغله زیاد تحت فشار بودم و بیش از حد سخت گیر شده بودم. اینبار فرصت خواست و واقعا هم تغییرات زیادی داشته ولی همچنان بعضی مشکلات هس. الانم خیلی نیس در ارتباطیم زیر یک ماهه. قصدشو بنظرم اونم مثل من هنوز مطمئن نیس. من خودمم نمیدونم اصلا واسه ازدواج مناسبیم یا نه. باید زمان بگذره.