2777
2789
عنوان

بچه ها اگه پسری اینو بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 98 پست
شما برخوردتون چیه تو این مورد ؟

شاید با دوس دخترای دیگش اون کافه رفته میترسه اهل کافه سوتی بدن نمیدونم چرا نمیتونم مثبت فک کنم اخه اگه خاطرتو بخواد جار میزنه اهای مردم این عشق منه کسی سمتش نیاد صاحب داره ولی این میترسه فداتشم  حالا خودتم هرچی صلاح میدونی

ارع برا من عجیبه اگه این اوکی نشه بایکی دیگم میری کافه؟  اگه خانوادت درجریان باشن همهجا میتونی ...

از پست قبلیت که نوشتی معلومه که کافه برات عجیبه. آره ما کافه میریم هرجایی نمیریم والا. شما هم اگر نظری در رابطه با سوالم نداری بفرمایید تاپیک بعدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لحن معمولی. که فلان جا رو نریم عموم اینا خیلی میرن بریم یه جا دیگه. گفتم خب چرا گفت ببینن اون اطراف ...

من بودن بهم بر می‌خورد اتو یعنی چی اخه مگه جنایت داره میکنه

آتیشِ‌تون می‌خوابه با بوی نم!
ما فامیلم هستیم هردو. این موضوع رو نظرتون تاثیری نمیذاره ؟

چرا نظرم برگشت جرا همه رو نصفه میگی😂😂😂😂 شاید نخواسته فامیل براش حرف در بیارن و فضولی کنن تو کارش 

آتیشِ‌تون می‌خوابه با بوی نم!
حتما بفرمایید

این بارو برو بعد بگو دوس دارم محیط اون کافه رو هم برم چون تنهایی نمیشه روم نمیشه شاید محیطش پسرونه باشه ولی تو پیشمی از هیچی نمیترسم و فلان میدونم مث یه کوه پشتمی بریم محیط این کافه رو ببینم دوستام تعریف  کردن کنجکاو شدم حالا با تو میرم حس امنیت دارم و از هیچی نمیترسم خربزه  و هندونه بزار  زیر بغلش  ببین میبره یا نه اگه برد بدون خاطرتو میخواد میخواد همه  چیو با خودش تجربه کنی تمام کنجکاویاتو با خودش برطرف کنی اگه گفت نمیشه و فلان کلا کنسله بدون سرگرمیشی از من به تو نصیحت  خواهرنه گلم💙🫂

از پست قبلیت که نوشتی معلومه که کافه برات عجیبه. آره ما کافه میریم هرجایی نمیریم والا. شما هم اگر نظ ...

از چیه پست قبلیم فهمیدی کافه برام عجیب نیست خانم مارپل

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
این بارو برو بعد بگو دوس دارم محیط اون کافه رو هم برم چون تنهایی نمیشه روم نمیشه شاید محیطش پسرونه ب ...

مرسی عزیزم. نظر خودمم اینه قفلی بزنم که بریم این کافه رو اگه زیر بار رفت که اوکی اگر زیربار نرفت کلا دیگه تمومش میکنم. والا یکساله پیگیره حالا واسه کافه تعیین تکلیف میکنه.

مرسی عزیزم. نظر خودمم اینه قفلی بزنم که بریم این کافه رو اگه زیر بار رفت که اوکی اگر زیربار نرفت کلا ...

دیت اول و برو چون الان فک میکنه قلدری میکنی و پسرا خط قرمزسون اینه کسی بهشون دستور بده 

مرسی عزیزم. نظر خودمم اینه قفلی بزنم که بریم این کافه رو اگه زیر بار رفت که اوکی اگر زیربار نرفت کلا ...

هیچ وقت خودتو کوچیک نبینی ما دخترا هروقت اراده کنیم پسرا دورموو میان اونان با تیپای خزشون هنه فک میکنن همزمان با ۲۰۰نفرن کسی سمتشون نمیره مزاقب خودت باش منم دعا کن به عشقم برسم انشاالله  که هرچی خیر صلاحته پیش بیاد چیزی شد خبرمون کن