2777
2789
عنوان

بارون

189 بازدید | 43 پست

از لذت بخش ترین صداهای دنیا ، صدای بارونه تو سکوت شب

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

بیا صداشو تو اتاقمو ببین

وقتی میخوره ب سفف اتاقم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

كجايي شما 

مازندران

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیا صداشو تو اتاقمو ببین وقتی میخوره ب سفف اتاقم 

دقیقا الان میشنومش...محشره

لذتشو ببر ♥️

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
بیا صداشو تو اتاقمو ببین وقتی میخوره ب سفف اتاقم 

امروز برای گذاشتن ظرف واسه پر شدن بارون باید از نگهبانی کلید پشت بام رو میگرفتم

دعا کردم خدا بهمون خونه حیاط دار بده تا سقفش مال خودمون باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اونم بزنه رو ایرانیت پارکینگ توهم بغل پنجره باشی بشنوی مثل الان من    

من دم ورودی اتاقم سقفش روشنایی داره تق تق میزنه رو شیشه 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
كدوم شهر هستي ؟من رشت هستم بارونيه 

منم رشتم😍♥️