2777
2789
عنوان

بارون

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 43 پست
الهی امین منم خداروشکر میکنم بهترین جای ایران دارم نفس میکشم

وای من عاشق زندگی تو شهرای شمالی بودم و هستم اما قسمتم نشد قزوینم دوست داشتم که قسمت شد . بازم به رشت نزدیکیم حدودا. اما دلم پر میکشه یه روزی رشت زندگی کنم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من یه صدای لذت بخش دیگه هم تو سکوت شب دارم  خونمون حدود صد متر با اتوبان فاصله داره. تو سکوت ش ...

خوبه ک دوسش داری..تو دوره‌ای هستیم ک شادی های کوچیکمون رو مث قطره های بارون باید جمع کنیم تا زندگیمون با طراوت شه

خوشحالم لذت میبری ازش😍

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من عاشق زندگی تو شهرای شمالی بودم و هستم اما قسمتم نشد قزوینم دوست داشتم که قسمت شد . بازم به رش ...

من خودم با وجود اینکه مازندرانم

و خب دارم بهترین جاشم زندگی میکنم از نظر اب و هوا

باز رشتو خیلی دوست دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای من عاشق زندگی تو شهرای شمالی بودم و هستم اما قسمتم نشد قزوینم دوست داشتم که قسمت شد . بازم به رش ...

افتخار میدی عزیزم..رشت برای زندگی( و نه مسافرت) شهر بی نظیریه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
من خودم با وجود اینکه مازندرانم و خب دارم بهترین جاشم زندگی میکنم از نظر اب و هوا باز رشتو خیلی دو ...

ب نمایندگی از رشت عرض کنم ک ؛ رشت هم شما رو خیلی دوست میداره🥰

خوبه ک دوسش داری..تو دوره‌ای هستیم ک شادی های کوچیکمون رو مث قطره های بارون باید جمع کنیم تا زندگیمو ...

اوهوم خیلی خوبه خیلییی .همه میگن بریم خارج شهر خلوت باشه دور از شلوغی و سر و صدا 

من عاشق شهرای شلوغم . عاشق بدو بدو کردن واس کارامم .خستگی بعد از کارو دوست دارم . صدا بوق ماشینارو دوست دارم 

زنده باد عزیزم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اوهوم خیلی خوبه خیلییی .همه میگن بریم خارج شهر خلوت باشه دور از شلوغی و سر و صدا  من عاشق شهرا ...

من نقطه مقابلم..ولی اینکه میدونیم چی‌بهمون ارامش میده خودش خیلیه

بدیش اینه واس من ..ک‌بارون دکمه نداره هروقت دلم خواس بباره😄

قزوین ما هم خیلی قشنگه .کلی بنای تاریخی داره که من عاشقشونم . هر کدومو هزار بار رفتم بازم دوسشون دارم. یه سری شهرا واقعا قشنگن . من قبلا تهران و زنجان هم بودم اما از نظر من اصلا قشنگ نیستن .مخصوصا زنجان که بلانسبت  پر از آدمای سنتی و با افکار قدیمی مذهبیه 

انشالله میشه ♥️

ان شاءالله ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من خودم با وجود اینکه مازندرانم و خب دارم بهترین جاشم زندگی میکنم از نظر اب و هوا باز رشتو خیلی دو ...

آره واقعا مازندران هم خیلی قشنگه

من همه جا رودوست دارم مخصوصا جاییکه باران باشه و سرسبزی و طبیعت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قزوین ما هم خیلی قشنگه .کلی بنای تاریخی داره که من عاشقشونم . هر کدومو هزار بار رفتم بازم دوسشون دار ...

قزوین اومدم..در حد یک شب تو یه پارک کوهستانی حتی چادر زدیم..همسایه ایم..البته ک زیباست😍

آره واقعا مازندران هم خیلی قشنگه من همه جا رودوست دارم مخصوصا جاییکه باران باشه و سرسبزی و طبیعت

خونه ما همچین جای بکریه

خونه ما همچین جای بکریه

😍😍😍